29 Disember 2010

ah...rindunyer!!!!

rindu nyer nak main....masih ingat lagi lagu nie....best sangat walaupun sekolah angah jer yang main lagu melayu?hmm...tak per tahun depan kita buat yabg lagi elok tau!!!chaiyok2
Read more ...

nak sekolah!!!!

Ah...malas nyer nak balik sekolah rase macam tak mau balik sekolah la pulak...tapi apakan daya ...belajar mesti diutamakan..nie la gambar waktu ada majlis berbuka puasa kat rumah ustaz saedin akaabah....semua orang kat situ gembira kan...tapi bila angah balik hari ahad nie...mesti ada yang dah pindah pergi sekolah lain...mungkin depa akan dapat menumpukan pelajaran dengan lagi hebat daripada sewaktu berada di soksek..hmmm, kesan kat mak ngan abah sebab depa kena beli macam 2 untuk persekolahan anak2 mereka....hmmm setakat ni jelah coretan angah....
Read more ...

26 Disember 2010

aku.....8a!!!!

Seronok nyer hati bila dah dapat banggakan mak dan ayah....angah dpt semua a dlm pmr....tpi yg x best nyer bile x dpt naik pentas....bukannyer ape....naik pentas bukannye best pun...cuma org akan tau yang kita tu dpt 8a...tpi x kisah la...angah dapat semua a heboh satu merbau pulas....semuanya sebab mak ngah...heboh satu desa aman...semuanya sebab mak angah...abah pulak kata angah nanti dpt rm500 drpd saper xtau...angah x arap ape2 pon utk periksa nie...tpi mak ngn abah dah janji nak bgi kamera...murah pun tak per asalkan ader benda nak dibawa ke wind orchestra...wah...x sabar rsenyer...nak bawak kamera kat n.sembilan taun depan...angah taun depan jadik pengawas...kp...tpi x komfem lgi ...bila angah jadik pngawas...bru angah akan jadik puas...menjadi plajar soksek...hehe...macam la best sangat jadik kp...tambah2 jadik kp band...mesti band kena kutuk byk kli kan...ok lah...setakat nie jer....angah minat cerita oh yeah kat astro warna...best sangat...ader adibah noor,afdlin shauki,sharifah amani,zizan,johan,nabil...ramai lagi..
Read more ...

22 November 2010

Kalau Berpacaran with lyrics.wmv

Read more ...

sukan asia (malaysia)

hai...hari saya ingin bercakap pasal sukan asia...di guangzhou china..Malaysia masih belum mampu untuk berada ditempat yang lebih tinggi dalam bidang sukan...inilah pendapat saya...malaysia hanya menyerlah pada beberapa jenis sukan sahaja...seperti squash,badminton (walaupun xder emas)dan yang lain2..setakat hari nie ,malaysia hanya mampu mengutip 5 emas sahaja.....kalau kita lihat pada statistik pingat.....negara china masih berada di tangga teratas....masih tiada negara yang mampu merobohkan tembok mereka....mungkinkah ada penipuan di situ??wallaualamm....malaysia sudah menyerlah dalam sukan komanwel yang tarafnyer lebih rendah daripada sukan asia iaitu sukan kedua terbesar didunia....stakat inin saja lah coretan saya.......byebye...
Read more ...

20 November 2010

hari baru...cerita baru....

hari nie angah ada macam2 citer nak dikongsi...mcm 2yang berlaku ari nie... ada yg wat kenduri ,jamuan rye... tapi yang pling best adalah hari keluarga...hri yang terindah....
Read more ...

18 November 2010

hai.hai.hai

apa kabar sume....hari nie angah nak cakap pasal ape pun tak tau.... oklah bye bye...
Read more ...

17 November 2010

Asrama oh asrama !!!

Angah sekarang nie tgh blajar kat sekolah yang agak terkenal di pulau pinang iaitu                               sekolah menengah sains tun syed sheh shahabudin...
sekolah nie sekolah berasrama penuh ...so semua pelajar kenalah duk kat asrama...
dekat sekolah nie angah terlibat dengan aktiviti pancaragam sekolah yang lebih dikenali dengan nama TUN SYED BAND....
bila dah msuk band nie ,kita kenalah pilih alat yang nak kena main..angah pilih nak main euphonium... korang nak tau camna rupanya alat nie?nanti angah tunjuklah...angah masuk macam2 pertandingan contohnya sbp wind orchestra,kawad formasidan jugak concert band...yang terbaru nie adalah comba... pertandingan pada 26 nov nie.... lawan kat padang kota lama kut?
angah msuk sekolah tu pada tahun 2008,tahun tu band angah menang pingat perak,tahun 2009 menang pingat gangsa dan pada tahun nie kami menang pingat EMAS!!
setakat nie jelah coretan angah.....byebye....
Read more ...

Bermula hari baru..

Hari ini angah cipta sejarah sebagai orang pertama yang ada blog dalam rumah nie... syok giler...tambahan pula hari nie hari raya aidiladha mestilah kita kena gembira,tapi dalam suasana gembira tu mestilah ingat pada yang sedang berduka... betul tak!
Read more ...

SYOKNYA CUTI......

Best sangat bile dah sampai akhir tahun.... tambah2 tahun nie angah ambil pmr.mestilah sangat takut....korang semua plak camna??
Read more ...