30 April 2011

FeStIvAL WiNd oRkEsTrA 2011.... edisi 1.....

Hai.....sume....kali ni angah bru blik jer dari putrajaya...kisah kali ini mengenai festival wind orchestra 2011.....angah pegi sana pada pagi rabu..



lepas tu kami singgah p upsi....apa tu?Universiti Pendidikan Sultan Idris...Tanjung Malim...perak...



kami sume wat latihan dekat situ...tiba2 ...ada orang kat upsi tu mempelawa kami untuk buat persembahan...pada malam tu.....kami pon apa lagi...terus la ....terima.... ni gambar waktu kat upsi....
Read more ...

2 April 2011

FeStIvAL WiNd oRkEsTrA 2011....

apa nie?untuk pengetahuan semua org.....festival wind orkestra ialah satu pertandingan yang melibatkan sesebuah org kumpulan orkestra yang terdiri daripada pemain muzik...disebabkan angah seorang pemain muzik....so angah terlibat jugak dalam pertandingan nie..tahun 2008 berlangsung di semses,2009 di semsas jugak,2010 di sdar.....2011 di sas...tahun 2009 angah bru p wind orkestra...best sgt sebab perjalanan yang lama......kami sume mcm satu family...so angah dapat rasa betapa best nya jadi budak band..


sebenarnya itu hanyalah intro.....
inilah cerita yang sebenar nya...sekarang angah dapat rasa yang band angah sedang mengalami zaman kejatuhan...bermula 2007 sampai sekarang..angah rasa penyebab dia satu...iaitu senior makin malas nak turunkan ilmu dekat junior...angah dapat tgok.....sampai sekarang...so..junior2 sekalian hendaklah mengutip sendiri ilmu tu.....kalau nak tunggu senior .....x payah la....

ada budak band yang nak kuar band bila x dapat masuk wind o....eeeee......tolonglah...x payah....sebab klu taun nie x dpt pergi...taun depan ada lagi...

angah rase tolong lah sume org bagi komitmen sebab band nie dah jatuh ...sekarang lah masa nya ...kita bina satu keyakinan dekat cikgu suhaimee.....kita bangun kan band kita kembali...demi zaman kebangkitan band....
Read more ...

1 April 2011

MeMaNaH Oh mEmAnAh....

Bersempena KEJOHANAN MEMANAH sbp peringkat kebangsaan yang berlangsung di sekolah angah...angah telah mengambil beberapa keping gambar...ada gambar pompuan...lelaki dan macam2 lah....nak tengok?????boleh...tgok lah...


ini gambar sekolah mana tak tau...
















nie plak gambar waktu tgh amik skorer...












tengah berlatih....mcm terror tpi...













 serius nyer muka....












inilah wajah2 pemanah yang sempat angah amik gambar...untuk pengetahuan sume satu kontijen ada 6 org...3 lelaki dan 3 perempuan....ini gambar perempuan...

 

nie plak gambar laki dan pompuan..












so...stakat nie jelah ...tgok lah gambar nie...mana tau ada yang berkenan di hati(hehehe)...sekian...
Read more ...