2 April 2011

FeStIvAL WiNd oRkEsTrA 2011....

apa nie?untuk pengetahuan semua org.....festival wind orkestra ialah satu pertandingan yang melibatkan sesebuah org kumpulan orkestra yang terdiri daripada pemain muzik...disebabkan angah seorang pemain muzik....so angah terlibat jugak dalam pertandingan nie..tahun 2008 berlangsung di semses,2009 di semsas jugak,2010 di sdar.....2011 di sas...tahun 2009 angah bru p wind orkestra...best sgt sebab perjalanan yang lama......kami sume mcm satu family...so angah dapat rasa betapa best nya jadi budak band..


sebenarnya itu hanyalah intro.....
inilah cerita yang sebenar nya...sekarang angah dapat rasa yang band angah sedang mengalami zaman kejatuhan...bermula 2007 sampai sekarang..angah rasa penyebab dia satu...iaitu senior makin malas nak turunkan ilmu dekat junior...angah dapat tgok.....sampai sekarang...so..junior2 sekalian hendaklah mengutip sendiri ilmu tu.....kalau nak tunggu senior .....x payah la....

ada budak band yang nak kuar band bila x dapat masuk wind o....eeeee......tolonglah...x payah....sebab klu taun nie x dpt pergi...taun depan ada lagi...

angah rase tolong lah sume org bagi komitmen sebab band nie dah jatuh ...sekarang lah masa nya ...kita bina satu keyakinan dekat cikgu suhaimee.....kita bangun kan band kita kembali...demi zaman kebangkitan band....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.