13 Ogos 2011

KaRtUn kEsUkAaN AnGaH...!!!!...




salam......x sampai sehari buat entry bru...dah rmai org baca ...bagus la....cuma angah x puas aty sebab ada org yg komen yg berunsur ketidakpuasan hati kat angah.....klu nak tgok dia kata apa boleh lah tgok kat entry sebelum nie...arghhhh bila angah baca ...ya ALLAH...rasa macam nak pukul.....terajang and mcm2 lagi.....tpi naseb bek angah posa kan ...klu x ...x tau la...
org tu x baca ka ..apa yg angah tulis kat bawah header blog tu...?????dasar x phm bahasa...ok..

angah nak citer pasal kartun kegemaran angah....angah suka tgok kartun...tpi skarang x dah kut...(mungkin skit2...jer..)

1.....


kartun nie angah minat sebab...dia ada byk lawak2 yg best.....pasal shinchan yg kecik tpi suka wat mcm dah tua....heheh...dah la family dia pon suka buat lawak....hahah...so kartun nia angah mmg suka...

2.....


kartun nie lak angah suka sebab dia pasal robot....yg datang dri masa depan sebab nak bantu nobita...hmmm...alamak nak ujan la..takpa kut...sambung blik...kalau angah jadi mcm nobita tu mesti best.....dapat mcm2...

3....



kartun nie lak best....sebab ada lawak bodo ckit2....kartun nie popular sgt...pastu....kartun nie dah buat angah rasa happy...(org len skali la kan..?)kartun nie dah mengajar angah rasa menjadi binatang dlm laut...???


4....



citer conan pon angah suka.....sebab kartun nie best...angah suke bila tgok conan selesai kes....wah...sgt best....mcm real la plak......hahaha.....

5.....


yang nie lak tajuk citer dia...the fairly odd parent....best...citer pasal pari2..sbenarnya dulu angah x suka sgt.....tpi bila angah tgok adik2 angah tgok citer nie...angah pon terikut2...lepas tu terus minat...sebab citer nie lawak ada....magik pon ada gak....so...citer nie akan jadi wajib tgok bila angah blik umah..

so stakat nie lah dulu......sekarang angah citer pasal kartun...nanti angah citer passal filem lak...


*kepada sesiapa nak komen tu...tgk dulu...klu x puas aty..lantak hampa la....angah x kesah....tpi klu dah x suka sgt......biaq je la.....thanks.....<3<3



10 ulasan:

  1. saya suka detective conan!!!!!!...
    haha..minat giler2...

    jom join segmen kat blog saya
    http://aidasyafiqa.blogspot.com/2011/08/segmen-kuih-raya-pilihan.html

    BalasPadam
  2. bagus la tu.....semua kartun best kan....okeh saya akan koin...

    BalasPadam
  3. smua 2 kmi ska!!!

    BalasPadam
  4. semua yg anda suke sy pun suke..haha best gile lyn karton..hoho

    BalasPadam
  5. betul....!!!!!sama2 kita tgok kartun...

    BalasPadam
  6. Ap2 ja...

    suma best2...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.