13 Ogos 2011

PeLiK PeLiK PeLiK

ASSALAMUALAIKUM..




sekarang angah nak citer pasal benda2 pelik yg angah jumpa kat GOOGLE IMAGE....mcm2 benda pelik..yer lah..klu hidup tanpa benda2 pelik mesti x best kan...so silakan menjamu mata...





betul ker..?ada org kata nie adalah malaikat..?wallahualam...mungkin rekaan...mungkin betul...mungkin masalah kamera..?hahaha....nak percaya yg mana...x kisah...


kasut ker apa nie...?berani nak pakai..?macam2 manusia buat kan...kalau nak beli kasut nie agak2nya berapa hengget...?rasanya ada tak dlm 2ringgit setengah..?hehehhehehe


nie plak...ada berani nak tinggal kat sini..?x rasa mcm x stabil..?takut la....so...angah x suka rumah mcm nie..klau korang suka...apa lagi ....?cepat2 pergi china...sebab tempat nie kat china...


berus gigi yg pelik....dan ajaib...?kalau ada sebatang gigi..?kalau xda gigi..?huish....camna tu...?camna..?aseb bek gigi angah ,maseh cukup...


hahaha...lawak sgt...!!!muka x boleh blah...!!!mcm AZIRAH HALIM...muka yg penuh rasa lawak....mcm....?arhhh x kesah lah..asalkan angah bahagia sekarang nie..


sangat menakutkan...!!!!mcm org gila la plak..mcm kata2 cikgu angah kat sekolah..dasar x bertamadun...
tuhan dah bgi muka elok2...buat mcm 2...nie lah org yg x bersyukur...


budak2 pon dah pandai...???mungkin x sengaja....atau tertolak....?atau sengaja..?yerla sebab tu bukan kat malaysia kan...:)


boleh caya ka..?nak panggil apa binatang nie..?campuran....nie kacukan la kut...tpi setakat ary nie nie la first time angah nampak binatang camni....mungkin binatang nie x pupus lagi kot....(adik beradik dinasour kut..)


wah...dah maju manusia sekarang kan..?mungkin ini adalah sengaja nak tarik ramai org utk tgok rumah dia..?atau nie adalah kaki dia..yg tertanggal dlm kemalangan arytu...?....entahlah..


inikah garfield...?kucing sapa lah nie..?

so...setakat nie lah dahulu...kadang2 mcm2 benda pelik kita jumpa dlm kehidupan seharian...tpi ingatlah bahawa segalanya sudah di tentukan oleh tuhan yg maha esa...by the way....jgn lupa kita sekarang di bulan posa....so..beramal lah selalu.....posa jgn x posa...


*kepada manusia yg pelik....kenapa anda pelik..?


6 ulasan:

  1. hahaha....byk benda pelik kan....

    BalasPadam
  2. pelik sesangat...sebab org yang tulis blog ni pon PELIK!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  3. sapa yg pelik...?semua org pelik...hahha azirah halimmmm..?

    BalasPadam
  4. Azirah x pelik oke??
    abg tu yg pelik...
    Casing eupho ikat dgn tie..
    x pelik ka nmanya tu???

    BalasPadam
  5. ITU BUAKAN PELIK..TPI MISKIN...ALAT DAH ROSAK......AZIRAH PELIK SEBAB SUKA BUAT MUKA PELIK....

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.