13 Ogos 2011

SaLaM 1 MaLaYSiA

Assalamualaikum...hmmm.....sekarang jam dah pukul 11.45 mlm...tpi angah x mo tido lagi...
apa yg angah nak citer...??????ok....first skali....angah nak citer pasal kehidupan semenjak bulan posa nie....


sepanjang bulan posa..(walaupun x abis lagi...)angah berasa gembira sebab x byk masalah selain....tidor dlm kelas....malas bgun sahur...!!!! x jumpa budak band......walau apa pun....hidup perlu diteruskan...


perjalanan waktu bulan pose nie x penat sgt....???....waktu bulan nie ...angah lgi rapat dengan ALLAH...dengan adik2 angah...(fikri,syazwan,azirah,tengku)....


selain dri tu angah ada masalah len plak...citer dia camni...angah selalu p kat dorm kat atas......tetiba ada org yg tak puas aty....dah la x puas aty...lepas tu dia fitnah angah...dai kata angah buat GAY....astagfirullahalazim...tolong la.....kepada ORG tu.....buatlah fitnah byk2 lagi...!!!!!angah x sanggup la nak buat sume benda tu.....lepas tu boleh plak dia kata budak tu dah mengaku yg angah buat kat dia...!!!tolong lah....angah tanya depa....depa x ngaku pon....naseb bek angah biar je benda nie berlalu sebab x penting pon benda nie sebab...benda len lagi penting...pastu angah pikir2 blik....ORG tu mmg camtu...klu angah buat apa2 sume dia nak bantah...takpa....angah x kesah sebab angah maseh ada byk org yg menyokong angah....


ok.....next...


angah nak citer pasal budak band....disebabkan arytu angah dah citer pasal mereka yg istimewa dm hidup angah....so angah nak citer lak pasal budak band yg buat angah rasa happy....(mereka nie x termasuk dlm list sebelum ni...!!!!


batch angah sendiri....(form4)!!!!

AQILAH AZMI


Yang nie nama dia aqilah...dia nie ada byk persamaan dgn angah....angah dgn dai dah dua tahun kelas bersama....dia nie main trombone....selalau dlm kelas klu angah boring...angah akan ajak dia nyanyi lagu band....pastu klu nak p mana2...kami selalu jln berdua....so..budak klas angah kata angah ada fair dgn dia...tpi angah dah  tau rahsia dia.....hmmm...dia nie baik....sporting ngn angah....dia sama2 kp dgn angah...!!!!



ARIS IDZHAM

yang nie lak nama dia aris...walupun dia nie antara geng yg nakal dlm form4....tpi angah tetapa anggap dia nie kawan bek angah ...pasaipa..???sebab dia budak band la..angah kelas sama ngn dia waktu form 1....waktu tu kami budak band sesama...klu nak berlatih sama2....syok kan dulu...?skang sume dah jadi senior....dia nie main saxophone......



AUNI MUNIRA

yang nie nama dia auni...dia nie seorang yg pandai sgt...!!!!dia selalu dpt no1 dlm tiap kli exam....angah kelas ngn dia 2 tahun ja..
waktu form1 ngn form2.....naseb kami dua klas sama ....dulu....dulu klu nak exam...angah akan berebut nak duk sebelah dia....sebab nye....mungkin angah boleh nak tiru dia waktu exam nanti kan....hmm...dia nie bakal conductor tahun 2012....dia nie pemain perkusi yg serba boleh...(yerlah mai dri asma...)dia boleh men sume alat perkusi..(ye..?).....



HAQIMI DAHLAN

yang nie lak nama dia kimi...dia nie baekkk ngn angah....angah ngn dia 2 tahun kelas sama....form1 ngn form2...lepas tu berpisah...naseb bek dia nie band...klu dak....angah mungkin akan wat tak kesah klu jumpa dia....dia nie tinggal kat langkawi...!!!!apa lagi ha..?hmmm..dia nie seorang yg bijak....(rsanya sume budak band bijak...?)dia pemain horn....

so setakat nie jerlah jam pon dah pukul 12.50 mlm.....hmmm.......ada sorang lagi yg angah x citer...dia nie angah x tau ada f b ka dak...tpi x kesah pon....so....angah nak tambah lgi entry nanti.....skang angah nak masuk tido....sambil menungggu waktu sahur...!!!!!sekian...

* perhatian kepada semua...disini angah nak ucap selamat berhari raya...(bukan lambat lagi ka..?)
.





4 ulasan:

  1. pegi mampos la dengan band ko!!!!!!!!org laen pon smgt band gak tapi xd r tunjok gila cam ko!!
    eeii. buang masa aku je tgk blog jejaka x hangat mcm ko nihh !!!

    BalasPadam
  2. hang pasaipa...?aku citer pasal diri aku..so hang jgn menyibuk....klu x suke x pyh tgok ...!!!!phm dak bodoh..!!!!dasar....org x sruh tgok pon ....nak kutuk2 org lak..wei..tolong la awat @$@%#$^sangat..!!!!

    BalasPadam
  3. bongok ! yg ko g tayang link blog ko merata dunia tuu asal? aku igt hangat gile arr blog nih !
    rupe2 nye x hangat lgsong pon !!

    BalasPadam
  4. wah2....ada org yg baran kat sinie...dah la kat blog org len.....aku punya pasal la nak letak link aku tu kat mana pon...ada kacau ko punye #$@#$ ker...?dasar $@$@,$%%celaka punya manusia....suka buat durjana kat blog org...dasar...nampak sgt x berpelajaran.....dah la pengecut....tanpa nama...?????what the fuck...!!!!!!

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.