28 Disember 2011

Apakah Semua Ini...?

x sangka..dah setahun angah jadi form4...rasa sekejap sangat...uih..tetiba je dah nk tahun 2012....


................................................................................................................................

sepanjang tahun nie..dah macam2 berlaku...rasanya kalau nk citer pon mmg tak habis....rasanya tahun nie paling mencabar sebab angah diuji dengan bermacam2 masalah....masalah ngn pelajaran...masalah ngn parent....masalah ngn BAND.....masalah ngn KP....masalah ngn JUNIOR...masalah ngn SENIOR....serius angah nak gitau yg tahun nie sangat memenatkan....harap2 tahun depan x mcm nie dah...yer la  nk SPM..

....................................................................................................................................

Kenangan manis pon banyak gak....angah pergi merata tempat tahun nie..angah p KL...angah pergi N.Sembilan..angah pergi macam2 tempat lah...boleh dikatakan xlah teruk sangat tahun nie..angah plak dah berjaya dapatkan EMAS untuk sekolah angah....angah dah berjaya tolong pihak sekolah dapatkan 5 MUTIARA..untuk anugerah asrama terbilang....serius angah nak habaq yg memang best...

..................................................................................................................................


tapi..tahun nie jgak angah jumpa CINTA angah....hehe..cinta angah terhadap MUKA BUKU dan BLOG.....cinta angah terhadap ORANG YG DAH CURI HATI ANGAH.......hehe........

angah ngn dia..dulu sekolah sama..sekolah rendah yg sama iaitu..Sekolah Kebangsaan Sungai Karangan....time tu mcm besa lagi..walaupun time tu masih kecik..angah ngn dia dulu x rapat sgt...tpi rapat la jgak..(mcm apa gi tulis..)...

kadang2 angah duk sebelah dia time kelas...time exam....kadang2 angah kacau dia...tpi tu semua time angah darjah 6...kecik lgi...tpi sekarang..?hehe...kami lost contact lepas drjah 6..sampai form 3 kut (kalau x silap)sebab time tu bru ada FB.....leaps tu bru la..bermulanya....saat2 terindah dlm hidup seorang insan...(wow..feelingnya..).....

naseb bek dia ada FB ngn BLOG kan..?kalau x..angah ngn dia..x camni...

..................................................................................................................................


Masalh time study....tahun nie payah angah nk concentrate....sebab angah sibuk ngn benda lain lagi...macam KP....angah sibuk sangat tahun nie...sampaikan time exam..angah boleh tertidur...dah la..time exam last arytu..angah x amik dua subjek sebab punya SIBUK sangat....kalau pikiaq2 balik..buat apa semua tu..?

Selalu jugak angah stay up dekat bilik study kat bawwah..tpi x tahan lama...sebab ngantuk la plak..yer la..petang2 kita aktif SANGAT.....huh...dah la..angah nie jenis yg bangun awal....pastu dekat kelas time cikgu ajar..selalu tidor...tambah2 time BI..(sebab time tu angah x suka cikgu dia...cikgu dia pon x suka angah)..

Sebab tu la result time tengah tahun tu hancur...naseb bek la ngn result akhir tahun..oklah jgak.....so..tahun depan xmau dah.sibuk2 nie..nak concentrate ja.....angah nk kurangkan AKTIVITI angah yg angah selalu buat tahun nie....

.....................................................................................................................................


tahun nie jgak angah ada tolong kawan angah sorang nie..angah tolong dia berniaga dekat asrama...selalunya tiap2 malam la..kalau ada supply...kami jual roti coklat,strawberi,peanut butter....selalunya kami jual lepas prep malam...lepas tu pagi2 sabtu...sebelum KELAS BINA ILMU....walaupun dia punya untung angah x dpt...tapi xkesah la..sebab angah suka la..jual2 barang nie...kadang2 kalau roti x abis...kami akan round aspura...jual kat setiap dorm..syok tau dak....tapi kalau ada warden..kami x jual la......

Kadang2 angah dapat la free...tu la untung kalau kita tolong orang lain kan..?

.............................................................................................................................

kadang2...angah rasa sedih sebab masa tu cepat sgt berjalan....rasanya time dulu2..x lah cepat camni...tpi sekarang cepat sangat....kalau lah boleh undur balik..? tpi mmg x boleh dah.....so angah rasa dah macam2 angah buat tahun nie..kalau angah buat salah...angah minta maaf..ok.....kalau angah x buat salah...biar la..

hurm....cuma...angah hanya nk minta maaf kat org yg mmg angah buat salah kat mereka...hampa maafkan angah dak..?

...................................................................................................................................

Sekian...


*angah rindu sama kamoo...

1 ulasan:

  1. hai angah.. :)

    singgah sini dan follow...

    xlama lagi dah nk buka sekolah..belajar rajin2 yer...

    :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.