2 Jun 2011

kami blogger utara

Read more ...

CeRiTa KeTiKa dI TiNgKaTaN dUa [nostalgia bersama band]

hahaha...cerita kali ini bersambung la plak....cerita kali ini tentang angah ketika di tingkatan dua...bila dah naik form 2 nie angah mula rasa mcm dah senior...!kali nie senior seksyen angah masih sama iaitu

  • abg afiq
  • abg aisyam
  • kak mas
  • abg syukur
tapi taun nie angah ada pengalaman sedey...ada la sorang nie dia form 3 tahun tu...dia dah kuar band waktu dia form 2..lepas tu dia masuk balik dalam band...dia masuk seksyen angah...!so ,lepas tu sume senior dah mula tumpu perhatian kat dia....habis tu angah camna..?setiap kali latihan angah jadi macam tunggul kayu jer.......lepas tu angah berlatih dgn senior seksyen lain....
lepas tu perjalanan diteruskan dengan festival wind orkestra kali ke-11 di SEMSAS.SEMSAS tu apa?ia adalah sekolah menengah sains sultan ahmad shah ,kuantan,,,pahang...wah....nie adalah first time angah p wind o...dah la dekat pahang...best sgt...walaupun angah p sana sebagai krew...tapi perasaan sebagai budak band tu semakin menebal dlm diri angah...
Read more ...