5 Ogos 2011

MeReKa yG IsTiMeWa....

Assalmualaikum.....wah....pejam celik2...dah 5 hari berpose...naseb bek semunya pose penuh...x lah sekerat hari...hmmm.....angah nak citer pasal...sebilangan org kat sekolah angah yg telah membuat angah rasa happy.....bukan apa....klau x der mereka nie.....anggah mungkin akan rasa kemurungan.....hehehehe....orang pertama yg akan angah cerita ialah.....jeng3....

                                                                      FIKRI SAHARI
yang pertama....ini adalah seorang junior angah yg baru form2....muda lagi...dia nie x lah baik sgt...tpi dia seorang yg rapat dgn angah....maksudnya...angah selalu sembang or...makan dengan dia....walaupun dia nie xder apa2 hubungan persaudaraan dgn angah....tpi angah menganggap dia nie macam adik angah sendiri...maklumlah..angah mana ade adik lelaki.. kalau ada event band apa2...angah mesti akan jalan 2 dengan dia nie.........dia ialah pemain cymbal...(perkusi..)


NIRANJANI

yang kedua lak...dia nie seorang non muslim...tpi x bermaksud angah x boleh nak kawan dgn dia...dia form3 tahun 2011...tahun nie la ...angah dgn dia rapat la jgak....slalu angah akan usik dia pasal agama....tpi dai x kisah...kadang2 angah akan tanya dia camni.."niran,mana tudung hang...?"mcm tulah angah akan sakat dia...tpi dia nie seorang yg open minded.....naseb bek kan....pengalaman pling best waktu delegasi dari thailand datnag kat sekolah...citer nie x boleh gtau kat sini.....dia adalah pemain trumpet...



RUHAMIE

yang nie lak nama dia ruhamie dia bru form 3....tpi angah panggil dia mie....kenapa dia antara org yg penting dlm hidup angah..?sebab dia adalah seorang yg happy....dia tk pernah rse sedih kut kecuali waktu band..dimana petang tu dia nangis...sebab form5...ada masalah dgn yg len....angah selalu akan jln2 dgn dia bila ada event band...dia adalah pemain bell,base drum,(perkusi)


AZIRAH

yang nie lak nama dia azirah...dia nie bru form 2....angah rapat ngn dia sejak angah tgok nama dia dlm fb...azirah halim ..angah rase nam dia nie unik sikit....klau kat sekolah angah akan kacau dia ..angah akan kata kat dia macam2...contohnya..."firaun,mesir,piramid,clepatra,amrah..."kadang2 dia marah la jgak...tpi...dia cool jer tiap kali angah kutuk dia...hmmm.. dia adalah pemain clarinet..



ATIKAH USTAZ YA"AKOP

yang nie lak nama dia atikah..angah baik ngn dia sejak dia main alat yg sama dgn angah iaitu euphonium....angah slalu marah dia bila dia tiup x betoi...tpi dia relaks je...angah dgn dia rapat sebab nie...kdg2 angah akan kutuk atau sakat dia...angah selalu kata kat dia..."atikah, jaga kandungan kita tu elok2..."tpi sume tu hanya gurauan sebab angah tau yg dia dah ber"couple"...


so...mereka nie lah yg membuat hidup angah terasa terisi dgn pelbagai kerenah...sebenarnya ada lagi dua orang tpi...angah x jumpa gambaq depa...takpa..nanti anagh citer pasal mereka berdua lak...so.......angah dan..mereka sume nie diberi gelaran SEHATI SEJIWA......satu geng dimana sentiasa gembira....sekali sekala sedih jgak kut..


SEKIAN.......




Read more ...