27 Ogos 2011

KoNgSi rAhSiA...

assalamualaikum..hari nie angah nak kongsi rahsia....macam mana angah boleh tambah FOLLOWERS daripada sikit kepada banyak....

untuk mereka yg bru nak buat blog...


yg ada blog tpi x ramai followers...boleh tgok kat sini...

1.blog tu kenalah best...maksudnye mesti update...bukan dengan entry tapi dengan design sekali...
2.blogger tu sendiri kena pandai promote blog dia....dekat fb ka...?kat twitter....
3.blog anda jgn terlalu byk iklan..or benda yg bosan...sebab org suka tgok blog yg cantik tpi simple..
4.kandungan blog atau entry anda mestilah ada gambar...bru la best nak tgok...
5.tajuk entry tu memainkan peranan penting....contoh kalau tajuk dia...cinta aku dan dia...
   siapa nak tgok...?so try lah guna tajuk yg best dan akan membuat kan ramai org nak baca entry tu..
6.terakhir sekali....anda mestilah menyertai group atau geng bloggers....sejak angah masuk dlm geng2 tu..berlipat kli ganda angah dapat followers...
        antara geng blogger yg angah dah masuk...




         :-Kami Si Blogger


          :-KELAB BLOGGER
         :



         
         




SO..nie lah antara geng yg angah dah sertai....terima kasih dekat semua yg mengenali angah melalui geng nie........

sekian tips2 dari angah...

*apalagi....sertai lah geng nie....
Read more ...