26 Oktober 2011

Apa yg terjadi tuhan saja yg tahu..

Assalamualaikum...apa khabar semua....sekarang nie angah berada di rumah....x tau nak buat apa...
pagi tadi angah bangun awal la jugak...sebab nak p tolong abah p kutip buah kelapa sawit...best la jgak..

 


best dan penat..
walau apa pun , angah x rasa apa sgt sebab angah x buat byk kerja pon...
....................................................................................................................................................................

STORY 1ST

first sekali angah nak citer pasal apa yg terjadi kat sekolah angah baru2 nie..
sepanjang minggu nie  sekolah angah dikejutkan dengan "gangguan"...satu sekolah heboh..!!!
sebenarnya...angah kalau dengar citer2 camnie angah akan buat tak tau jer..sebab angah x mau terlibat tpi angah terpaksa terlibat sebab ..orang yg kena tu ialah orang yg rapat dengan angah..
hmm....angah menyaksikan semua yg terjadi...daripada org yg kena rasuk....kena kacau...gerunlah jugak..

angah pon kena kacau..

kawan2 angah kata angah ada cakap benda2 pelik...lepas tu angah suke pergi ke Balai Pertanian..kalau korang nak tau ..balai pertanian tu tempat yg menakutkan sebab x ramai org pergi situ...dah la byk semak...dulu tempat tu pernah ditinggalkan...maksudnya mcm x der sape pernah pergi situ...
org yg kena ganggu tu hanya budak band..pelikkan...?kenapa budak band jer yg kena..?
pastu...aderla sorang ustaz nie kata semuanya berpunca daripada bilik band...!!!tolong la ustaz oiii....mana ader nyer...selma nie dok buat latihan dalam tu ok jer..?kenapa tiba2 plak jadi camni..?
akhirnya benda nie berlalu camtu jer...arhgggrrr...yg paling x puas aty bila bilik band x boleh masuk dah...!!kena kuarantin la konon..ape punya ustaz..

....................................................................................................................................................................


STORY KE 2

dalam duk takut2 pasal gangguantu...ader plak citer bru...
malam free night bru2 nie...tgh duk sedap2 tidor pkul 2.30 pagi tu....tiba2 ader plak org kejut...pasaipa plak nie..?lepas tyu angah pon turun la bawah...(dorm angah kat paras 2..) ramainya kp (pengawas)...aper nie.?perjumpaan waktu tgh malam2???

rupa2nya ada berita bahawa 3 org pelajar permpuan x blik asrama lagi..!!!wah!!!!!brutal  giler...pastu kami semua(pengawas..) kena ronda satu sekolah tengah malam buta nie...arghhh malanya...kalau tidor kan ok...
lepas tu kami pon pusing sekolah...masuk semua ceruk kelas...
akhirnya keputusan nya adalah  mereka takda...lepas tu punya buat siasatan...depa duk kat luar...maksudnya mereka fly...dasar..!!!buat penat jer org cari...hah...lepas tu angah pon terus sambung balik tido...keesokkan harinya mereka bertiga balik plak kat asrama...bolehlah buat muka taktau...!!


rupa2nya mereka tu form4..sama macam angah...dasar...angah rasa depa mesti kena buang...yerla mereka telah mencipta sejarah dalam sekolah angah sebagai pelajar perempuan yg pertama fly keluar sekolah...malu kowt...

so...sebagai pelajar ....apa yg kita kena buat hanyalah study...bukannya keluar sekolah tanpa kebenaran...lepas tu kapel-mapel...aper nie...?

....................................................................................................................................................................

STORY KE 3

Ok..sekarang nie mood angah utk band dah kurang...sebabnya....adala..
band sekarang nie tgh busy dengan latihan yg berterusan..terima kasih kepada form3 sebab dah bayak tolong kami form4 yg sikit nie...byk kerja dah hampa buat...kepada adik2 form2 ngn form1....teruskan latihan utk taun depan ...!!!!
ingat kita ada byk lagi competition tahun depan...!!!


Festival Wind Orkestra SBP dan Kluster


Kawad..

so....masa yg ada nie kita kena gunakan sebaik mungkin....kepada sesapa yg nak tgok kami boleh lah datang...!!!!
hmmm....oklah sampai sini jer coretan angah...nanti angah nak citer lagi...!!!!

*semua yg angah citer nie benda betul...dan sesiapa nak komplen boleh blah....





Read more ...