4 November 2011

KeSeDiHaN Yg mElAmPaU





Assalamualaikum semua...apa khabar...?sihat..?hmm...angah pon sihat..
baru jer balik..dari sekolah..tiba2 rasa mcm nak update blog la plak..tadi bila balik......tgh maen laptop..tiba2..tertengok...satu folder yg penuh dengan cerita pasal band..

Mula2 tengok...x rasa apa2 pon...lepas tu angah terus tengok gambar band lain...tiba2 rasa sebak..!!
sedih sgt...time tgok gambar tu...mungkin sebab dah dekat akhir tahun...

Angah rindu semua tu....angah rindu time bersama band....angah menangis....(hahaha)
sedih...

So,angah nak bubuh gambar yg buat angah menangis...tu...antaranya..

          
 gambar time berlatih dengan orang russia best sgt...walaupun dah lawan...tpi dah berjaya dapat banyak ilmu dri dia.....

    gambar time latihan sectional dengan abg syafiq                                       (i miss this time very much)


  gambar time latihan malam...dekat dataran bendera....best nyer...


           
gambar time jalan2 dengan adik2 di Mid Valley....(terbaik....angah jalan2 dengan FIKRI SAHARI) ...round satu mall.....macam baru masuk bandar....


             
gambar time jalan2 dekat Masjid Putrajaya....dengan dekat 7ELEVEN....angah berjalan2 dengan Fikri sahari,Hidayat.....best sangat sebab boleh berjalan2...luangkan masa...dengan mereka yg angah sayang...

             
Gambar time berjalan2 dengan budak band dekat ALAMANDA PUTRAJAYA....(angah jalan2 dengan hidayat dan Fikri...)...time nie angah makan dekat MC DONALD....best...makan dengan mereka....

 time dekat KOLEJ KEDIAMAN UPSI..dah nak bertolak ke SSP...    bawak turun barang letak kat bawah...syok.!!!!

  time tgh latihan ada plak org yg tido....dia adalah SHAH HAKIMI...pemain tuba...dia tido sebab penat kut....

              nie plak gambar time nak p makan sarapan....dekat UPSI.....jalan nak p kedai makan...waktu nie angah makan nasi lemak.....angah makan dekat kedai depan UPSI...best la jgak.....

      
 time dekat pavilion SAS..ambik gambar kenangan...sambil tu bley tgok..free show dari SAINS MACHANG...persis...best....

      
 time latihan dekat SSP....latihan yg terbaik...latihan hari jumaat.....nak lawan dah....rasa gementar sebab masa dah nak sampai....

        
time sound check dekat dewan SSP....sekolah pertama yg di sound check..x rasa takut sgt...

  
 time dalam dorm...SAS...angah duk kat dorm dgn..ARIS,IKHMAL,AL-AMIN,AKAMAL,KIMI,DGN SENIOR LAST YEAR....dorm yg mcm sama jer tahap kebersihan dengan SOKSEK...

    
 time makan KFC dekat hentian rehat..time nie makan dengan AL-amin..percussion plak makan dengan geng depa....so...x dapat lah angah nak makan dengan Fikri....

       
time makan sate kajang....seronok...sate2 yg gemuk2 belaka....lepas habis makan sate yg cikgu belanja...angah dgn Fikri pergi order lagi....


Gambar terbaik....semua budak band...(kecuali budak percussion..) lepas habis main atas pentas...


Sesungguhnya...angah rasa sepanjang angah duk dalam band nie.....angah akan nanti2kan wind orkestra...sebab apa..???????

Sebab banyak coretan...pengalaman akan angah dapat....angah selalu akan sebak time tengok semua gambar nie...bukan apa...sebab angah rindu...dengan semua nie....angah rindu time...dalam bas....time latihan kat sana...time angah dgn org yg angah sayang....ahhhhhh.....kenapa angah perlu lalui semua nie...????

Angah rasa setiap budak band pasti akan rasa benda yg sama........bukan apa....sebab bila kita dah berda dalam band...satu ikatan...persaudaraan yg lebih rapat berbanding kawan biasa akan terjalin...

Yg nie baru jer wind orkestra....x abis pon....ada banyak lagi gambar yg buat angah sedey...yg nie bru sikit...
nanti kalau angah ada masa ...angah buat lagi...

Sekian...


*Terima kasih kepada Fikri Sahari,Ruhamie Roslee,Anis Sabihah,Amirah Othman dan Azirah Halim...sebab ada antara gambar2 di atas adalah gambar korang......



Read more ...