22 Disember 2011

Sekolah Dah nak Dekat..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..!!!hari nie bertarikh 23 arybulan merupakan tarikh yg paling menakutkan bagi semua pelajar yg amik PMR tahun nie...sebab apa..? sebab hari nie keputusan diumumkan..!!
So sekarang nie...dah ramai yg tahu apakah result korang..!!!

Pasal PMR nanti angah citer lain..sebab sekarang angah nk citer pasal benda lain..


........................................................................................................................

Sekolah..

Kalau sebut jer sekolah...mesti ada yg akan rasa fobia sebab apa..?sebab sekolah tu x best...banyak homework cikgu bagi la...

bagi angah sekolah tu best sebab apa time kita sekolah tu la banyak kenangan yg akan kita dapat...angah bru terpikir sebab angah bru p  sekolah..sebab kena ikut kursus...kursus tu bukan kat sekolah tpi dekat Pantai Merdeka..

so....angah nk tunjuk suasana kat sekolah angah time cuti nie camna..


nie la asrama angah..!!dah 4 tahun angah duk kat sini....dah mcm2 berlaku...setiap tahun tukar dorm...tpi angah akan duk kat asrama blok nie ja...blok A..


compound nie dah banyak kenangan daripada angah form1 sampailah sekarang..mcm2 dah jadi...ada yg gaduh...ada yg main2...ada yg buat lawak kat sini...ada yg kena tidor kat sini...memang best la...serius banyak sangat kenangan..


Nie plak belakang bilik band..kadang2 jadi depan bilik band...kadang2 jadi belakang....tpi kat bilik nie la dikatakan ada something..!!!menakutkan...samapai kena kuarantin...bilik nie..tpi xkesah sebab angah selalu masuk dalm bilik nie sorang2...tpi xjadi apa pun...hehe


nie plak depan bilik band..(angah kata depan sebab ada tulis BILIK MUZIK kat situ.). banyak kenangan kat sini...kadang2 angah berlatih sorang2 kat sini...selalunya ramai org lalu kat depan nie sebab nk pergi ke kantin or koop...


bie plak compound blok d...dah di renovate...dulu xde pon semua nie...harap2 penghuni blok D boleh jaga benda nie..!!!kalau x...siap la hampa...

so...bagi angah segala kenangan sepanjang angah duk kat sekolah nie..masih belum dapat lupakan semua kenangan manis dan pahit...

.


..................................................................................................................................

Kami Pentingkan Rakan

yg nie plak citer pling best..!!!
group terhebat sebab mcm2 kami dah buat..!!!

ahli dia.:

Ketua KPR1: Hafiz Omar

Hafiz Omar 

Seorang yg berdedikasi..dan sering membuat lawak....sangat rajin membuat kerja....dan pandai bercakap di hadapan orang ramai...

Penolong KPR1:Hanis Solehah Rosli


Seorang yang sangat comel..dan pandai membuat sesuatu keadaan atau situasi menjadi x bosan..


Ketua KPR2:Khairil Hassan


Seorang yg baik dan hensem..(haha...)

Penolong KPR2: Amilah Fadlina


Seorang yg bijak dan suka membuat perkara2 yg baik...

Inilah antara ahli KPR....ada KPR1 dan KPR2...kami semua merupakan satu group dalm kepimpinan pelajar sekolah..!!!tpi..sedey sebab kami bru sahaja kehilnagan 2 ahli...iaitu:

Hanna Nazwal

Hanna Nazwal

Shaza Zainul

Shaza Zainul

Sebagai kesimpulan ,Kami Pencinta Rakan...sangat merindukan hampa dua...dengan kemasukan ahli baru diharap Kpr dapat maju lagi pada tahun hadapan...dengan sistem yg baru iaitu sistem markah..!!!

..................................................................................................

Sekian..

*kepada sesiapa yg terasa tu..amiklah...yg x terasa tu..biar je lah...sebagai ingatan tulus ikhlas buat semua warga KPR...




Read more ...