23 Disember 2011

Sakit MATA????

Assalamualaikum...hurm..setiap kali update angah mesti bagi salam..bukan apa sebab angah nak ber "ramah mesra" dengan pembaca blog angah...Oklah kita straight to the point..angah nk citer pasal artis nie iaitu LADY GAGA...


 
Seorang artis yg agak aru tapi dah terkenal seluruh dunia..macam mana dia boleh terkenal..?

.................................................................................................
Antara Gaya Pelik..


Dah macam hantu angah tgoknye...ee.eee seram....



Dia ingat cun sangat lah tu pakai camnie..?


Dah macam cinderella..?


Eh ...sunflower..?


Sarang tebuan atas kepala dia...!!!tolong..!!!


Besi berani..?


Hebat la sangat...

...........................................................................................................................

Walupun dia suka buat benda pelik camnie...masih ramai yg minat dia...ish..

Yang nie plak LADY GAGA MALAYSIA..








Uih..artis Malaysia pon nak buat macam dia ke..?X kesah la..sebab apa..benda bukannya ganggu angah pon..tpi sekadar pandangan biasa je..

...............................................................................................................

Sekian entry angah...


#angah rasa sedey sebab apa pon x tau...

Read more ...

Kursus Oh Kursus

Assalamualaikum..apa khabar semua....terutama...tut...tut...hehe..oklah tanpa melengahkan masa lagi..angah nk citer pasal kursus yg bru jer angah pi...angah nk citer jgak sebab kursus nie best sangat.....angah nk kena update benda nie awal2 jgak sebab nanti dah nk kena p sekolah...(kena mai awal..)

..........................................................................................................


Kursus nie best sgt sebab aktiviti dia x padat sgt..maksudnya kami ada kelonggaran masa.....so yg tu angah suka..!!!!kursus nie yg buat angah jadi lebih sayang dekat warga kp..!!!!

waktu slot2 dia pon best..!!!

time perbincangan...time nie la nampak bahawa semua org sgt berwibawa dlm bagi pendapat masing2...


pembentangan ikut form..setiap masa2 di sekolah kami  bentangkan..untuk tahun depan..apakah pula solusinya..


dah boring sangat ..inlah jadinya...buat contengan..tpi lawa kan..?

\

dalam dorm...sangkut baju dekat tingkap je..?


my brother's is giving his public speaking..!!pengucapan awam..bagi memastikan setiap kp boleh bercakap di hadapan khalayak ramai...


para alumni..yg datang untuk memberi ceramah..(best sgt..)


pembentangan lagi....best..walaupun angah x sertai...



time makan...makanan yg sedap...kalau guna duit mesti mahal...


time nie exco angah mendapat ahli baru setelah kehilangan dua org ahli...kami kembali menjadi exco yg mantap..!!!


sempat lgi amik gambar.ngn adik.?nie plak..gambar angah ngn akid....


barisan pengetua,guru pengawas..dan tetamu jemputan..iaitu pengetua smssmj..


bila petang..kami dibenarkan bersiar2..so apalagi ...angah jalan dengan akid, hafiz and aimie..


comel dak..?hehe..nie la akid....


nie plak aimie dan hafiz...dua2 comel...!!!hehe


yg nie plak time dalam challet yg menempatkan hanya form4 jer...bagus la hamapa nie..



exco terbaikkkk semua nya comel2 belaka....hehe


nie plak time angah kena bagi pengucapan awam..depan orang ramai..best dan ketaq la jgak...


nie plak group KPR.....kami empat orang...last update angah dah citer dah..so x payah citer lagi kan..?

..................................................................................................................

Kesimpulannya....angah telah belajar sesuatu bahawa kita x boleh hanya sayangkan satu perkara sahaja sebab kadang2 benda yg kita sayang tu boleh menyakitkan hati kita....so..kalau dulu angah x berapa suka dgn KP...tapi sekarang angah dah sayang sgt2..dah rasa mcm family...tpi..angah dah mula membenci satu lagi perkara yg dulu angah sayang sgt2... iaitu TUN SYED BAND....


Sekian....


*perasaan manusia sering berubah...tetapi..perubahan itu suatu kebaikan....





Read more ...