29 Januari 2012

Ada Aku Kisah

Assalamualaikum..apa khbar...?wuih...angah update blog pagi2 buta..hahahha..bukan apa sebab angah takut x sempat nak update sebab angah dah janji nak update sebelum balik asrama....oklah..kali nie angah nak update pasal org yg rapat dgn angah...!!!siapakah mereka..?...tunggu sat...

................................................................................................................

org pertama yg angah nak citer adalah......


Atikah Ustaz Ya'akop..

ini adalah junior angah tpi x la beza sgt umur tu..dia form 4 tahun nie..angah kenal dia dari angah form 2lagi..macam mana angah boleh rapat ngn dia..? angah rapat sebab dia ngn angah main alat yang sama dalam band...so...bila dah selalu berjumpa..makin lama makin rapat...dia baik la jugak....angah pernah bergaduh ngn dia time tahun lepas..adalah..dia punya story...dah..la malas nak ungkit balik kisah lama...


Fikri Bin Sahari

nie pun junior angah jugak...angah PERNAH rapat ngn dia...dia baik ngn angah..dia budak yg ntah la....angah kenai dia time dia form 2..sekarang dia form 3...huh...apa lagi ha..?..angah pernah buat salah ngn dia...sekarang nie angah tengah gaduh ngn dia..ntah la...minta2 boleh berbaik balik...(gaduh sebab perkara kecik..)..kalau bukak FB angah....banyak gambar dia ngn angah....




Hafiz Omar

nie plak..kawan angah dri form 1 sampai sekarang....dia sama2 ngn angah jadi KP..sama2 KPR plak tu...hurm..angah baik ngn dia..cuma angah pelik..sebab kalau dia dlm keadaan susah..dia akan cari angah.....time bila dia happy..atau gembira..dia akan buat x tau je kat angah...tpi x pa la...sebab angah tau yg dia akan cari angah jugak...


Nurul Aqilah bt Azmi

nie plak..kawan baik angah.....sangat rapat..sebab banyak persamaan....angah rapat ngn dia time form 2..sebab time form 1 angah x kenai dia lagi...angah rapat sebab sama2 band..sama2 KP...sama2 kelas...huh..
angah pernah nangis depan dia..time tahun lepas..sebab angah tension sgt dgn band...angah nangis..nak malu..? buat pa nak malu..kawan baik jgak...selalunya tahun lepas kalau nak urus band..angah akan pergi ngn dia...selalu cikgu2 akan nampak angah jalan2 ngn dia..pusing sekolah...ada satu hari tu..pengetua..tegur kami dua...angah kata apa..?biaq  la...bukan buat maksiat pon...huhu..sejujurnya..best kawan ngn dia...


Azirah Halim

hurm..nie pon junior angah jugak..dia bru form 3...hurm...angah baik ngn dia sejak tahun lepas...sebab apa angah baik ngn dia..?sebab ntah la...angah tertarik tgok dia...sebab dia lain drpd yg lain..sekarang nie pon angah baru je berbaik ngn dia...serius angah rindu time2 angah baik ngn dia...


Irfan Haiqal

nie lagi sorang..junior angah...baru form 2...angah kenal dia sejak angah form 4..maksudnya dia form1..angah ajaq dia mcm2..buat BLOG pling terbaru...dia baik....nampak macam bile dah besar x jadi jahat..hahaha...apa lagi ha..? angah tak tau dah nak tulis apa...itu je la kot...

.................................................................................................................

Setakat nie yg nie je la..dulu...sebenarnya ada banyak lagi..tpi sebab dah kesuntukan masa...sebab angah nak pergi kemas brg..nak packing..petang satgi dah nak balik sekolah..huhu..malas sangat...tpi..dah nak kena pergi....

sebenarnya ramai manusia yg pernah angah rapat...tpi angah nak citer mereka2 yg nie dulu...

sekian...

Khyril berkata : Jangan percaya benda yg karut2...sebab selagi x sah kebenaran dia...selagi tu benda tu..x betul....INGAT TU..!!!








Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.