28 Januari 2012

Sambung entry Dulu

Hehehehe...entry kali nie angah nak sambung kerja angah yg dulu..iaitu citer tentang gambar...huhu..gambar kali nie angah nak citer psal band saja..semua pengalaman angah dgn band.....huhu..sebab angah saja nak citer..hehhe

...................................................................................................................


Gambar nie time 2011..time KEJOHANAN MEMANAH PERINGKAT SBP diadakan kat sekolah angah...time buat show tu..padang sekolah tersangat lah lawa..maksudnya..penuh ngn selut..sampaikan kasut melekat dekat tanah selut tu..huhu...


nie time 2010..time show untuk budak sekolah..time tu tgh perform lagu ASCENTIUM dengan PERMAIDANI..konduktor tahun tu adalah kak SAS...huhu..time tu bru first time angah masuk wind orkestra...nasib bek dapat emas..



nie pon time 2010..akhir tahun..time tu angah ja yg pelik..sebab angah paling besar antara alat2 lain...huhu..time tu angah duk kat ujung...huhu..baju pon angah pinjam org lain jugak..sebab time tu dah nak blik rumah...hujung tahun...


nie plak time tahun 2011..time tu time MERDEKA..ada event dekat Penang...hoho...syok gilla time tu..sebab angah men TUBA....pengalaman pertama...heheh...time tu ada kak MASMIDA..dia mai jugak...bukan nk tgok kami..tpi dia pon terlibat dgn event nie...nie lah keluarga angah...hahahax..


angah sedih tiap2 kali angah tgok gambaq nie...ntah la..rasa lain drpd yg len..sebab time tu angah sgt2 bahagia...hurm...time tu angah bahagia sgt..dengan AUNI,ARIS,FIKRI,,angah rasa dah x boleh nak ulang dah..time tu..yg pergi adalah form 4 ngn form2..huh..angah x boleh dah nk citer pasal gambaq nie..


nie plak dgn budak2 band..dri hujung..TAN, AQILAH, AMIE..
time tu tgh sambut raya kat sekolah..huhu..angah tgh cover baju angah sebab baju angah penuh dgn minyak..minyak kuah sate...huhu..penuh sgt2...hurm..sedih2..


time tgh perform...kat dewan SSP..huhu..best sgt..time tu angah rasa takut,gementar..ntah la..time tu hari jumaat..huhu..dengan keberkatan hari jumaat..TSB dapat la emas...alhamdulillah..


time tgh berlatih kawad...huhu..memang panas pon..sebab tu tap kali ada latihan kawad formasi..kulit semua budak band akan jadi gelap..huhu..mmg gelap..tpi posture kena betui..x boleh main2 time latihan..ingat tu..!!!


nie time 2010..huhu.nie gambaq org lain..tpi entah camna..boleh masuk angah dalam gambaq nie..hahah..biaq la...time tu best sgt..sebab tgh berkemas nak pergi ke SDAR...huhu..best sgt..serius angah x boleh lupa time nie...

.....................................................................................................................

Setakat tu jer lah..angah nak citer..sejujurnya nagh sangat sayang kan band...tpi selepas apa yg berlaku ....ntah la....hurm....

Khyril berkata : Nantikan entry terakhir cuti nie tentang org yg rapat dengan angah.....



3 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.