26 Januari 2012

Serius best..

Assalamualaikum..hurm..hari nie angah bangun awal..sebab kena tolong ayah angah sekali lagi..pi ladang kelapa sawit milik tokwan angah...hurm..ladang tu x la jauh sangat..dekat ja...tpi kena lalu ikut jalan tanah merah...huh..serius best..bila time pagi2..kat kawasan kampung..sejuk sgt... lagi sejuk drpd CAMERON HIGHLAND....best..ari nie angah pergi ngn adik angah...

........................................................................................................................


nak sambung blik entry ary tu...yg nie time kem study dekat PENDANG LAKE RESORT...best sgt..angah tangkap banyak sgt gambar..tpi tiba2..gambar tu semua bi delete oleh kawan angah sorang nie..huh..sedih sgt...semua gambaq dah kena padam..huhu..

nie gambaq masa angah form 1...1 FIKRAH..kelas paling best...semua pelajar kelas nie..best sgt...huh..serius angah rindu..time tu..semua kecik2 lagi..kecuali BUYAH...dia sama ja..hehe...semua muka masih x da jerawat...bila mai sekarang..dah matang pon..haha..


nie plak time angah form 2...2 BESTARI...kelas paling best jgak..kononnya nie la kelas yg paling pandai dalam tingkatan 2...betul ka..?mmg betul pon..sebab bila time exam..nombor satu sampai nombor 30..semua budak kelas 2B...mmg best la...sebab ramai budak kelas nie jadi KP...huh..angah rindu time nie..


nie plak kelas time angah form 3...kelas 3 CENDEKIA..kelas yg best jgak..sebab kelas nie penuh dgn warna warni..hehe..best sgt...angah rindu la...kalau la boleh undur blik masa...?kalau....


nie plak time 2010..time sebelum nak perform...huhu..tu abg SYUKUR,kak MASMIDA, abg SYAFIQ...best sgt...first time masuk competition...setiap kali sebelum apa2 pertandingan angah akan rasa sedih..sebab angah rasa segala latihan selama berbulan..hanya untuk beberapa minit ja...huh..angah pernah menangis sorang2..huhu..malu la plak nak citer...tpi best sgt...


nie time latihan dekat SDAR...huhu..nampak x angah..?huhu...best sgt sebab dapat melawat sekolah org lain..


nie time setahun yg lalu...24 JANUARI..time tu perform untuk LE TOUR DE LANGKAWI...best sebab event pertama tahun 2011..

nie time pling bahagia...angah ngn junior angah..huhu..mcm kaple kan..?time tu tgh latihan..saja snap gambaq...hehe..nampak sgt suka curi tulang kan..?

nie plak time sembelih ayam kat sekolah..tahun lepas...huhu..mula2 tu geli..sebab nak kena sembelih ayam..tpi bila dah buat..best sgt...lepas tu kena bersihkan ayam tu..dan macam2 lagi..hehe..dah macam kenduri dekat MASJID AL MUSTAQIM..


nie time nak perform...dekat DATARAN BENDERA....namapak dak angah..?angah kat belakang tu...huhu...setiap kali perform angah akan enjoy...sebab apa angah enjoy..?sebab best sgt...angah memang minat segala benda pasal BAND..tpi sekarang..?hurm....


nie plak time angah pergi KL arytu...huhu..angah pergi ngn family..time tu dekat hotel...best oo....kenangan yg best sangat...sebab angah pergi dengan tujuan nak hilangkan tension...hehe..tension sangat..sebab banyak sangat kerja...huhu..

...............................................................................................................................

oklah..setakat tu jer lah dulu....hurm..tujuan angah tulis semua nie hanyalah nak berkongsi ngn korang je..yer lah..angah nak citer pasal apa yg telah buat angah menangis or gelak..or gembira...huhu...hurm...tapi angah nak citer la jugak pasal apa..angah dah berjaya menarik ramai budak SOKSEK..supaya menjadi seorang blogger...huhu..akhirnya..angah dah meramaikan blogger soksek..heheh..bangga la pulak...huh..oklah..sekian..

Khyril berkata : jangan lupa ingat pada YANG MAHA KUASA...







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.