25 Februari 2012

Sekolah ku~penjara~..?

Assalamualaikum...arynie angah nak citer pasal sekolah angah...ntah la..angah rasa bosan ..sebab tulah angah nak menulis...hurm...sekolah.....tempat yg paling best...tpi sekarang nie angah nak citer pasal sekolah angah iaitu....


kalau nak tau ngn lebih lanjut..boleh la tekan link tu..tpi apa yg angah nak citer adalah pasal sekolah...

..............................................................................................................................


nie adalah gambar dri dorm angah tahun 2011...yg depan tu adalah aspuri baru...sja amik gambar time tgh bosan...hehe


nie plak dalam dorm angah ...jugak tahun lepas...bersepah ka..? biarlah..dorm lelaki....dorm budak laki memang camnie..kan..?


nie pon sama gak dalam dorm angah...:P


nie plak gambar aspuri...yg kuning tu..aspuri lama...ada macam2 kejadian pelik yg angah dengar drpd budak perempuan...huhu....


tu plak dataran kecemerlangan...selalu kalau buat roll call kat situ la...


pemandangan time malam....agak menyeramkan...huh...tpi lawa la jgak...betui dak..?


nie plak gambar yg diambil tahun nie...dari dorm angah..tu la keadaan dalam aspura..


nie plak dekat Masjid Al Mustaqim..dekat kolah....


nie plak bangunan baru kat sekolah...siap ada tulis lagi perkataan TUN SYED....hebat kan...?

.................................................................................................................

hurm...angah nak bagi pendapat skit la...bukan apa..sebab ramai budak SOKSEK..selalu anggap sekolah tu sebagai penjara....yerla kan dah sebab duk dalam asrama..lepas tu banyak peraturan plak...bagi angah..peraturan tu benda yg sgt diperlukan utk jdikan kita org berguna..kalau x suka peraturan..baik x payah buat sekolah berasrama penuh...betui dak...?

.......................................................................................................................


kesian kat org tu...rindu sgt2 la tuh..?heheh

............................................................................................................................

sekian..

Khyril berkata : Jangan buat benda yg x elok sebab lambat laun...pasti akan kantoi jugak..!!!!(macam ada pengalamn ja..?)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.