5 Mac 2012

Budak itu~hurm...?

Assalamualaikum dan selamat beramal...sebenarnya kali nie angah nak mengotakan janji angah iaitu update pasal budak tu...budak mana..?ala..yang angah citer time entry sebelum nie....

..................................................................................................................................

Budak tu merupakan seorang yg pernah rapat dengan angah....cuma tahun nie ja angah x rapat ngn dia malah angah ngn dia dah macam musuh...time dulu2..angah selalu belanja dia makan...sembang ngn dia...tpi sekarang nie angah selalu duk maki hamun dia....sebab apa..?

Sebab angah ada buat salah kat dia.....angah dah mintak maaf...




tapi..dia macam x maafkan angah ja...banyak kali angah mintak maaf...angah mintak kat dia suruh berbaik macam dulu balik...tpi jawapan dia.....x....dia tak mau....so..angah pon buat x tau je la....angah dah biarkan benda tu...walaupun angah tahu yang salah angah tu kecik je..bukan nye besar mana pon...tpi dia tetap x mau maafkan..so..angah buat x tau je la...sebab angah dah minta maaf...dia x mau maafkan itu dia punya pasal la kan..?


lepas tu..angah dah x kacau dia dah...kalau dulu kalau berselisih..kami masing2 aan tegur..tpi sekarang..kalau boleh x mau berselisih..kalu berselisih pon buat macam x pernah kenal....hurm..angah nak buat camna lagi..?so..sekarang nie angah baik ngn org lain la plak...angah sekarang nie selalu rapat ngn budak form 2....angah rapat dengan sorang budak form 2 nie...selalu angah belanja dia...kadang2 dalam masjid angah sembang ngn dia...

tetiba...budak tu mai datang kat angah..dia kacau angah la...kadang2 dia akan kutuk2 angah macam2.....ish2....apa nie...?ary tu kata x mau maafkan..dah la...x payah la duk kacau...!!! serius angah rasa sakit hati..sebab dia mai duk kacau..kadang2 angah dengar apa yg dia kata kat angah...panas gila hati angah....


hurmm..angah selalu jumpa dia time latihan band...time perjumpaan rumah...hurm..sedih bercampur marah...angah x tau angah nak buat apa dah....setiap kali angah tgok muka dia..angah akan maki dia dalam hati...astagfirullahalazim.....jahat kan angah nie..?hurm....kalau korang nak tahu sapa budak tu...korang tgok dalam ganbar2 entry terdahulu..adalah gambar dia..dekat sini..angah x mau mention nama dia..sebab nanti ramai yang akan baca...so...lain kali la plak..angah bagitahu nama.....

........................................................................................................................................................


angah happy..?sebab apa pulak...sebab dah nak balik rumah...kalau korang nak tau......dah berapa banyak kali angah update entry dekat sekolah..hurm....hari nie baru hari isnin...nanti hari jumaat plak...lepas tu..cuti seminggu..!!!syok gila-gila...!!!

nanti time balik rumah apa angah nak buat..?ada lah..nanti angah citer dalam entry yang seterusnya..!!!!!


sekian....

..................................................................................................................................................

Khyril berkata :selamat maju jaya buat semua dalam exam...!!!!jgn lupa doa tu tangga kejayaan..!!!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.