17 Mac 2012

Cinta itu perlu???

Assalamualaikum...apa khabar..? kalau angah tanya..mesti xda sapa yg jawab betui dak..?
Oklah..entry hari nie sebenarnya angah x tau nak update pasal apa...sebabnya..entah lah..x da idea...huhu...

Enty hari nie nak citer pasal...Gambar2 menarik yg pernah angah ada...huhu....sebab apa..? sebab angah bosan..dan bila angah citer pasal benda2 nie...jadi x bosan lah plak....so..korang tgok lah yer..!!

........................................................................................................................................


me wif my bestfriend...huhu...nie gambaq angah ngn kwan baik angah..iaitu Hafiz Omar...hahaha..gambar nie cun sgt..sebab ntah la....nampak macam candid sgt....time tu dekat KEM PENGAWAS....huhu..best ...kredit kepada AUNI MUNIRA sebab..dia yg tangkap gambar nie..


satu lagi gambar yg sgt best..hahaha..boleh la plak..buat gila2...huhu..nie la geng angah..tpi sekarang dah x macam dulu...kenapa..?entah la...huhu....tpi yg pasti time tu angah duk gelak...sampai x boleh nak berenti...haha

nie plak gambar yg best...sebab tgh happy....huhu...best gila time tu..sebab yg pi hanya form 4 ngn form 2 ja....dah la kena buat persembahan...hahaha...tu la..dia Geng2 angah....hehe...best sgt...


nie plak.time raya...walaupun gambar x berapa jelas..tpi best la..arytu angah kena jaga kaunter kuah sate..tetiba kuah tu tumpah plak dah.....habis kotor..sebab tu angah cover hehehe..x nampak kan..?

Nie plak time dalam bilik band..ada perjumpaan..tetiba kami berempat pakai baju yg sama...hahha...apa lagi snap gambar la...dah la semua main alat yg sama..huhu..mmg best time tu..dah x boleh nak ulang time tu..


Nie pon time yg best jgak...sebab ntah la..ramai2 amik gambar kat situ...macam kat oversea kan..?padahal dekat Alamanda Putrajaya je...hehehe...best time tu..


what is this..?hehehe..nie plak time dekat depan Seven Eleven..dengan Azirah Halim..boleh plak..amik gambar depan kedai tu..?hahaha...x da kerja betui2...hahaha

.....................................................................................................................................................

Sebenarnya semua gambar tu time tahun lepas..gambar tahun nie x da lagi....korang rasa perlu x kalau tahun nie angah lalui benda yg sama lagi..?hurm....sat bagi angah pikiaq dulu....rasanya entah la...kalau fikir2 mmg angah nak jugak...tpi nak wat camna...sebab time tu angah x da masalah lgi..sekarang nie mcm2 nak kena pikiaq..huhu...entah la...kalau la ada org yg nak nasihat angah....rasanya x da lgi....sapa la yerh..

....................................................................................................................................................

Sekian....

Khyril berkata : Kepada sesapa yg nak nasihat angah tu..tolong la..nasihat angah..sebab angah memang perlukan nasihat sesapa pun..sx kisah la kalau org tu tua ka..muda ka....asalkan ada jgak org yg nak bagi angah nasihat...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.