8 Mac 2012

PBM dan cuti panjang~ngee



Assalamualaikum..dan salam sejahtera..kali nie angah nak update sikit je...pasal esok ngah ada exam...so..angah ada kesempatan yg sikit je nak update blog....kali nie angah nak citer pasal cuti...


esok PBM bermakna esok angah akan balik rumah..!!!!syok gila...selepas dah lama x balik rumah...nanti bila angah balik rumah...macam2 benda yang angah nak buat....angah nak tidor...angah nak berblogging lagi..angah nak makan puas2....huhu....x sabar la plak..


lepas cuti....bila bukak sekolah..mesti angah sibuk sgt...sebab apa..?sebab WIND ORKESTRA dah dekat..preparation kena mantap..huhu...x saba la plak..nak pi KL.....hurm...tpi bila masa dah semakin dekat..maknanya masa untuk SPM juga dah dekat...perasaaan angah sekarang nie masih x takut apa2 lagi..sekarang nie boleh angah rileks..tpi bila dah dekat...ntah la...mesti gila punya takut....


sebagai pelajar SBP...angah kena lah jadi budak yang baik2 ja...huh..mcam mana la kan..?angah nie baik ka..?dak kut..

huhu...

sekian..

......................................................................................................................

Khyril berkata :selamat malam dan selamat beramal..!!!!

2 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.