7 Mac 2012

~Tak Tahu nak pilih~

assalamualaikum..apa khabar semua..?huhu...angah update blog dalam keadaan gelap..bukan apa...sebab angah x mau orang lain tau yg angah sedang berblogging...yer la..sebab sekarang nie dekat asrama angah sedang popular dengan blog nie la...selalu kawan2 angah akan panggil angah jejaka hangat...yang penting..ada angah kisah..?..

sebenarnya kali nie angah nak citer pasal perasaan angah...bukan apa..sebab sejak dua menjak nie..angah rasa lain...selepas angah update arytu..angah rasa macam bersalah pulak...angah bukan apa..sebab angah rasa x tahan sgt...setiap hari budak tu nak kacau....tpi...


malam tadi....angah jalan2 ngn budak tu...hurm..angah sembang ngn dia..serius angah cakap baik2 ja ngn dia...x da nada2 yg tinggi ataupun mcm nak marah...angah rasa rindu..time angah baik2 ngn dia dulu...angah sembang pasal exam...pasal band....hurm...bila la angah nak berbaik ngn dia plak..????

angah rasa mcm dia akan terima angah jugak satu hari nanti.....hurm bila..?ntah la..


........................................................................................................................................

sekarang plak angah nak bagitau yg angah tgh sibuk...dgn exam tunggang langgang..dgn nak kena urus band....dengan nak urus masalah adik2..ops....hehe

ingat tak time angah citer ada org yg jeles ngn angah..?tadi ada la budak tu datang kat angah...lepas tu mintak angah settle masalh dia...pastu angh pon tolong la...tpi x sangka plak ada org jeles bila angah tolong org tu....

pastu duk kata mcm dalam kelas...ish..angah bukannya nak rampas apa pon...angah sakit hati bila dgr dia kata   "aku bukan nya jenis yang suka rampas hak org lain...."


apa la budak nie....rampas apanya...?angah hanya nak tolong...!!!bukannnya nak rampas ke apa ka.....buat apa nak rampas kalau dah ada dah..?hurm..angah baran  la...bila ada org sindir angah...walaupun dia tak tuju pernyataan tu dekat sapa2..tpi angah tau yg dia nak kata kat angah...!!!!sedeyh gila....angah harap kalau ada lagi org yang camni..tolong la..!!!x payah la buat camnie lagi....lebih baik korang bagitau depan2...senang citer..x payah duk tambah dosa..betul tak..?

................................................................................................................................................

so..sekarang nie angah x tahu dah nak buat apa...apa yg penting adalah..angah jaga diri angah sendiri sebab bile dah popular...semua orang akan tgok kita...betul dak..?

sekian..

...........................................................................................................................................

Khyril berkata: Selamat malam sayang..!!!:P









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.