30 April 2012

FESTIVAL WIND ORKESTRA SBP 2012



Assalamualikum..dan selamat sejahtera...nampaknya dah sampai dah waktunya utk angah certa pasal Wind orkestra ..!!!!  huhu.....okeylah..first sekali angah nak tunjuk result dulu..nak tau result dia..?

...................................................................................................................................

Division 1

Emas : Sas ,Ssp,Tkc,Sdar,Smach,Smss,Sainsku ,Sesma.

Perak : Seratas ,Mckk.

Gangsa : Smsah ,Star ,Smsd ,Cbn.

Division 2 

Emas : St George, Stj , SOKSEK,Penang Free

Perak : Sakti ,Mozac ,Stf

Gangsa : Semsas. Sytra ,Smart .

Nie la result nya..alhamdulillah..Soksek dapat emas lagi...tiga tahun berturut2...

..................................................................................................................................................

PERSIAPAN : TSB 2012




dua gambar kat atas nie adalah time BAND CAMP yg pertama...



nie plak time latihan dekat Garaj Bas..



dua gambar nie plak..time BAND CAMP yg kedua...kenapa ada dua band camp..?sebab ntah la..



time main untuk persembahan kat sekolah....serius ketaq..walaupun utk budak sekolah ja...

.........................................................................................................................................

PERJALANAN  : SAS

untuk tahun nie..angah kena naik dengan budak permepuan...sebab apa..?sebab bas permepuan banyak kosong...so..togk gambaq dlm bas nie..




stay x de kerja...boleh la angah terbawak dua kalkulator..lepas tu apalagi..terus main la...lepas tu snap gambar...

.....................................................................................................................................................

PERSIAPAN DI SAS




nie lah antara persiapan kami..sepanjang hari jumaat pagi tu..sebab petang dah nak kena main..huhu.

..........................................................................................................................................

SEPANJANG PERSEMBAHAN



nie adalah time sebelum..nak buat persembahan..tgh tunggu giliran...huhu..serius.takut weh..


 

senior yg datang...(ramai gila..walaupun ada yg x kenai.)




time buat persembahan...serius rasa macam dekat FINALE..sebab apa..?sebab ada skrin besar kat tepi tu..by the way..angah rindu time nie..



gambar TUN SYED BAND 2012...!!


gambar TUN SYED BAND 2000-2012

baru angah sedar yg bila kita sekali kita masuk band...selamanya akan jadi budak band...so..samalah jugak ngn angah..

so setakat tu je lah..gambar yg angah boleh tunjuk..gambar2 yg lain..nanti angah tunjuk okeh...?

apa yg angah nak gitau adalah...angah sedih bila teringat semua nie..sebab nie adalah wind orkestra terakhir angah..yg bermaksud...kali lepas nie dah x der dah orkestra utk angah..sedih kan..?

nak buat macam mana..so bagi angah apa yg penting kitaorang dah dapat emas...so..dah tertutup mulut smeua cikgu2 yg dok kutuk kami selama ini..so kepada juniors..cepat2 berlatih lagu baru..supaya korang boleh naik blik division 1....

........................................................................................................................................................

sekian..

Khyril berkata : kredit to...Abg Alif Wajdi, Amirah Othman ,Kak Aisyah..dan yg lain2..utk picture...(tahun nie angah x bawak kamera..)..bye2..























2 ulasan:

  1. bestnyeww main organ..ena dah lame xmain organ..huaaaaa..best best

    BalasPadam
  2. hahahaha..ena main organ..?..pelik lah pulok...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.