26 April 2012

Keajaiban yg dibuat manusia~

Assalamualaikum..salam satu Malaysia..apa khabar korang..? sihat..?hurm..kalau sihat tu..alhamdulillah..tpi kalau x sihat tu..korang pergi la hospital tu sendri..yerkk..!!!

...........................................................................................................................................................

Kali nie angah nak bercerita mengenai benda2 pelik yg dibuat oleh manusia sendiri...apakah ia...?Jom kita tengok..yg pertama....BANGUNAN


dah macam sarang kan..?..dengar citer bangunan ini nanti akan dibina dekat TAIWAN...sama2 kita tgok oke..?



nie plak bangunan yg boleh berputar 360*  hebat kan..?rasanya masih dalam perancangan lagi kut..


nie plak bangunan yg lagi pelik..ntah lah..sebab apa..?sebab lantai dekat atas..tpi bumbung plak kat bawah...!!


koleksi buku terbesar di dunia..?..bukanlah..ini adalah bangunan yg dibina menyerupai sebuah buku...kreatif sungguh diorang..!!


nie plak.sangat futuristik...macam bola golf tpi dibesarkan berapa ratus kali ganda...


nie plak menyerupai benda apa tah..?pelik2...angah xtau nak kata apa dah..


bangunan nie menyerupai sebuah piano dan violin...kreatif bukan..?hurm..bagus2..


nie buakn rumah..tpi hanyalah sebuah bangunan yg dipanggil STESEN BAS...pelik kan..?dah macam roller coaster..?

.................................................................................................................................................

seterusnya kategori..JALANRAYA


 

benarkah ada jalan yg mcm nie..?takut gile..!!!


nie plak mcm best je kan..?jalan guna kain ja nak buatnya..?


jalan paling bengkang bengkok..?zig-zag..?


wow..mcm..?apa..ntah..


nie adalah jalanraya yg dilintasi dengan laulan kapal terbang..!!


jalan yg paling ekstrem..?paling cantik..?atau paling merbahaya..?


bahaya nya jalan nie..ya ALLAH..takut kut nak lalu..


dah mcm cacing..rupanya jalnraya hehhe


banyak nye lorong..!!!


jalanraya yg sengaja dibina untuk membunuh org..?entahlah...

.........................................................................................................................................

Sekian sahaja untuk entru kali nie..angah update pon sebab macam x sengaja terupdate..hehehe..oklah...esok lusa angah dah nak kena balik srumah...so..angah nak edit blog la plak..boring asyik design yg sama ja....oklah...byrbye..

sekian..


Khyril berkata : Selamat berjaya kepada semua insan yg di luar sana...




1 ulasan:

  1. Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.