5 April 2012

Malaguena~Jauh-Jauh

Assalamualaikum..apa khabar..?kali nie angah update entry guna kawan angah punya lappy..haha...dah la angah buat entry time "burn" kelas..huhu...burn kelas bukan apa..sebab angah kena buat persediaan untuk pergi orkestra....



Festival Wind Orkestra Sbp 2012...dah dekat dah..!!! x sampai seminggu lagi....mcm mana ngn preparation..?
sebenarnya mcam2 jadi....ada kisah sedih....kisah gembira...yg blawak pon ada gak..!!!!mai angah nak cerita..

...................................................................................................................................

Cerita Pertama

Cerita pertama pasal angah...angah nangis depan AUNI ngn angah nangis dekat luar bilik band.....pasaipa angah menangis...?


angah menangis sebab....angah x tahan sebab AZIRAH...depa nak tolak dia daripada masuk geng WOC....angah sedih sebab dia x mai latihan sebab ada alasan yg kukuh....yg paling angah marah..bila kawan baik angah..sangat anti-Azirah.....huh...sedih gila...sebab angah dah janji nak jalan2 ngn azirah..time WO....tpi bila depa dah tolak dia..?


Angah buat macam2 nak bagi org2 bawak dia masuk blik...dia bukan nya sengaja x mai latihan..dia hanya pi BAHAS...angah dah usaha macam2 dah...akhirnya...!!!!angah berjaya bawak azirah masuk balik...dia pon dah setuju nak pergi..~~~~~...so sekarang nie angah dah x sedih dah..!!!angah kembali gembira...
!!!


..................................................................................................................................

Cerita Kedua



angah gaduh ngn dia lagi..? entah la....cuma angah ngn 'dia'..cuma semakin x rapat...angah tau mungkin sebab sekarang nie angah plak tgh sibuk ngn Wind Orkestra.....hurm....selalu angah naik atas..pergi tgok dia......tpi angah x kesah kalau dia nak marah ngn angah or..x mau cakap ngn angah...angah paham yg dia tu...geng yg agak "jahat"...tapi angah tau yg dia tu baik.......angah rasa maybe dia malu kut nak buat " sweet.."hahaha...

Ada la sorang nie...angah rasa dia tu mcam batu api...entah lah...kadang2 dia akan cakap kat angah macam2...dia akan suruh angah buat benda tu...benda nie.......kadang2 angah terpikir adakah budak tu nak something drpda angah..?...

so bagi angah...angah x kisah pasal benda nie..bagi angah benda nie dah settle....sebab dia sekarang nie agak rapat...hehehe.....

Peringatan angah kepada dia: terima kasih...

......................................................................................................................

Cerita Ketiga

Masalah Band..

hahaha...banyak sangat masalh band sekarang nie......tpi nasib bek arytu dah buat band kem....huhu..nak tgok gambar..?





conductor Tun Syed Band 2012....hahahha..auni munira...


so Band Camp nie angah anggap agak berjaya sebab ramai senior tahun dulu2 datang...antaranya..abg Alip...abg Nadhir...Kak Rini....Kak niqah..Abg Aisyam..Abg Mamu...Abg Yen..Kak Aisyah...

Terima Kasih angah ucapkan kat korang...sebab datang kat kami...Terima Kasih Banyak2.....

...................................................................................................................................

So Sekarang nie angah nak habiskan entry angah dah.....sekian..

Khyril Berkata : Selamat menang yer..TUN SYED BAND...

1 ulasan:

  1. hai feel free to drop by at myblog n join too..thanks http://nuchaconner.blogspot.com

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.