30 Disember 2012

2013 Here I come!!~ edisi 2

Assalamualaikum dan selamat petang,apa khabar korang? macam mana hari2 terakhir 2012? mesti banyak yg korang buat kan? angah pun camtu jugak,sebab kena tolong adik2 ngn kakak,adik semua nak pegi sekolah balik,kakak pulak dia balik ke poli,so nanti tinggal angah je kat rumah.so sedyh.

Now macam yg angah janjikan,nak teruskan update pasal event sepanjang tahun 2012...sekarang adalh masanya utk Festival wind orkestra.


tahun ni dekat SAS,haha,tapi yg bestnya sebab dia punya dewan sgt2 best,ada skrin besar,so rasa macam masuk finale,tahun ni kitaorg dapat emas lgi,dan tahun ni kali kedua angah masuk dinner,haha.Syok sgt,tpi sedih jugak sebab last WO.


ni pulak geng2 kelas angah,sepanjang 2 tahun bersama2,susah senang bersama.hahasyok sebab semua sgt2 memahami,the best klass forever..

next adalah hari  raya! walaupun tahun ni angah amik SPM,tpi rasanya raya tahun ni meriah la jugak,best sgt,sebab dapat baju raya dua!


dengan kakak time raya pertama!


rya kedua pulak,syok sbeba ada dua baju,pastu dapat seluar jean kaler putih,sebenarnya angah yg nak,bukan parent nak bagi sendiri.hehe

next adalah annual dinner bgi form 5,hari terakhir kami 0812 bersama2,dah habis SPM,so apa lagi alasan utk kami bersama?



dengan kawan2 haha,sedih,sebab last event utk SOKSEK 0812.

seterusnya adalah jalan2 dgn family ke ladang anggur,macam pergi oversea,padahal hanya pi dekat tasik beris,


bets kat situ,ada banyak anggur,tapi biasalah.anggur malaysia,semuanya sgt2 masam,tpi yg x bestnya x boleh petik!!


2012,tahun yg banyak suka duka,ada yg angah rasa sakit,ada yg angah rasa perit,tapi rasnaya yg manis lgi banyak,macam2 angah hadapi,dugaan,cabaran,syukur alhamdulillah,angah dah boleh hadapi kenyataan,syukur sgt2,walau apa yg berlaku,angah hanya harap tahun 2013 dapat jadi tahun yg terbaik utk angah,sebab angah akan dapat result SPM tahun 2013,takut sangat2..

Thats all...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.