29 Disember 2012

2013 here i come!! ~ngee edisi1

Assalamualaikum dan selamat malam.rasanya hari ni hari yang sesuai utk angah citer pasal tahun 2012.Yup,tahun yang penuh dengan sukaduka,tahun yang macam2 jadi,dan macam2 angah pelajari.haha,boleh la gelak pulak?

Start dari bulan 1 sampai bulan 12,dah macam2 jadi,rasa macam sekejap sangat semua ni.Macam mana nak ingat balik semua benda ha? ala tgok ja dekat FB,gambaq2 yg kita kena tag,senang ja.




Tahun 2012,dimulakan dengan angah dan geng2 pengawas a.k.a KP kena balik lagi awal daripada biasa,sebab? kena urus hal sekolah,

 time tgh berkemas2 asrama,tu sebenarnya kat aspuri!!

event seterusnya adalah orientasi tingkatan satu!!budak2 junior yg baru,kami kena handle,so tgok je la!!


apakehal fasi pun kena?


nie la group yg angah jaga,haha,x percaya pulak,boleh jaga budak2

lepas tu plak,kena handle kuiz utk rumah delima,sebenarnya angah x tahu apapun pasal kuiz ni,tiba2 ary sabtu,depa panggil so boleh skip kelass BIO!!

 ni adalah para peserta!!

seterusnya adalah event band,iaitu KENDURI di rumah CIKGU WAHID.ahaha,x sangka pulak,time tengah ada kelas tambahan boleh pulak kami udak2 band dibawak pergi buat show dekat kenduri anak cikgu.


time tu kami mai awal,so bolehlah snap2 dulu,gamabq yg sanat2 kontroversi.


dalam bilik band,sebelum nak pi.


snap lgi,ni gambaq2 junior

next event adalah sekali lagi event berkenaan band,iaitu kawad haka,dengan buat board.kami geng TSB lawan dgn persatuan lain,buat board yg paling best.


ni la board kami,cantik kan? colourfull kata mat salleh.


nampak tak apa yg tulis kat situ? KHAIRIL HASSAN CARING SANGAT!
thats me!


gambaq yg penuh kontroversi,sebab ada imej hantu kat bawah tu!

next adalah keesokkan harinya,kena buat kawad!first time kawad utk tahun 2012!!


my juniors!!



sedih bila tgok semua ni,btw best la!!


ni plak geng2 batch 0812 angah! budak2 band 0812 bgi tahun ni,6 org ja!

Sesungguhnya rindu angah terhadap semua event ni adalah teramat sangat!rindu nak bersama2 dgn kawan2,juniors.Tpi sebenarnya x abih lgi.ada lagi citer yg best utk edisi seterusnya,sebenarnya angah nak update panjang2 tpi rasanya x da sapa nak baca klu panjang sgt,so nantikan edisi kedua esok!

Assalamualaikum..*





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.