28 Disember 2012

2013 is Coming!!

Assalamualaikum dan selmat pagi semua!hari ni just nak share pasalblog ni ja,x mau update panjang2 sebab nanti angah akan udate panjang2 utk tahun baru.


sebenarnya angah ada buat target utk dapatkan followers,bukan apa,angah bukan nak popular ke apa ke,cuma nak cari rakan followers,so senang la bila diorang dah follow angah,secara x langsung,dia jugak akan dapat citer2 daripada angah jugak.

Kalau tahun lepas angah target 300 followers ja,alhamdulillah dapat 300 jugak time tu.Tapi tahun ni angah target nak dapatkan 400 ja,tgok2 400 followers tu dapat time bulan 11,so ada lagi sebulan dalam tahun 2012,so angah biaq je la,last2 dapat 504 sekarang ni.

Xsangka sungguh,dalam setahun dapat 200 followers,thanks semua.Angah bukan la bagus sgt,walaupun angah tgok ramai yang buat GA time2 nak hujung tahun ni,haha




angah cuma rasa yang angah akan jadi bloggers aktif untuk beberapa bulan ja,sebab nanti angah dah masuk universiti,boleh ke nak aktif semua ni kat sana?x pa la kan? so rasanya angah nak buat target baru untuk next year,kalau tahun ni bolhe naikkan followrs daripada 300 kepada 500 lebih,so angah target dapat 700 tahun depan,insyaAllah.

So korang pun jangan lupa utk follow menfollow jugak oke?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.