7 Disember 2012

5 Intelek ~The best class ever~

Assalamualaikum dan selamat petang..baru balik dari sembahyang jumaat terus update blog..bukan apa..sebab rasanya dah lama x update blog....

.......................................................................................................................................................................................................................

5 INTELEK

apa ada pada 5 Intelek?...haha...rasanya kelas terbaik kut..kalau ada anugerah kelas terbaik dalam dunia ni..mesti kelas angah menang...serius..selama dua tahun dengan rakan sekelas..tak pernah angah rasa macam ni..bukan apa...sebab banyak kelebihan yang ada dalam kelas angah...

  • kalau tiap2 kali exam..yang akan dominasi top ten..adalah daripada kelas angah..
  • semua orang paham masing2 punya masalah..
  • selalu time kelas prep..kelas angah paling diam...sampaikan ada org kata kelas angah tu adalah library kedua...
  • laki2 dengan perempuan saling memahami..
  • ramai cikgu jadikan kelas angah kelas favourite..

acctually..ada banyak lagi kelebihan kelas angah yang buat angah sayang....yer..sayang nak tinggalkan kelas angah...

..................................................................................................................................................................................................................



nie lah budak2 kelas..


awal tahun...kelas pun x ceria lagi..tapi bila dah tgh tahun..dapat kelas tercantik..!!



see?



my lovely klas...
...................................................................................................................................................................................................................................



Time jamuan ...




posing...

posing lagi...


BOYS


GIRLS..

i really miss.my class...sapa yang tak rindu tu bohong la...yer la..dua tahun asyik bersama...tiba2 nak berpisah..
okeh..thats all..

CREDIT TO..

Syazana..for pic..






2 ulasan:

  1. oowwhhh...5I is the best class ever~~

    BalasPadam
  2. klas terbaiklaa...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.