29 Disember 2012

Aku syukur kepadaMU ~

Assalamualaikum dan selamat petang,huh,gembira sangat,sebab blog angah ada org review..nak tau dia kata apa? sat..

         
Blog ni agak kemas dari segi susunannya. Sangat cepat loading ! Gaya penulisan 
yang tersendiri dan menarik. Blog ni dah okay dah. Dah cantik dah kemas sampaikan
tak tahu nak komen apa lagi dah.


angah rasa seronok sangat,sebab ada jugak yg sudi nak review blog angah,kiranya ni first time la,so nampaknya ada jugakla yg akan tgok blog angah dekat blog org lain.gud sangat!!

macam mana dia boleh kata blog angah cepat loading? angah xtau la plak..maybe sebab ringan sangat kut.Lagipun dalam blog angah, angah tak letak abnyak sangat widget2 yg pelik2,sebab apa? sebab rasanya benda2 macam tu yg akan buat blog kita lambat loading,bila dah lambat loading,so org lain yg nak follow blog kita akan rasa bosan sebab tunggu masa yg lama,so dia x jadi nak follow..kan dah masalah!


Terima kasih sebab puji macam2,kembang sbentar..jgn la puji banyak2,angah bukannya teror sangat pun berblog2 ni...angah suka edit sesuka hati angah,satu lagi rasanya jenama DIARI JEJAKA HANGAT akan angah jaga sampai bila2...huhu..dah jadi trademark...


okey that alls for this hot evening...nantikan malam punya...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.