5 Disember 2012

Banyaknyew Kucing ~~ngee

Assalamualaikum..arynie angah nak kena update blog cepat2..sebab apa?..sebab angah ada kenduri..dan kenduri tu bapak angah yang buat...bukan org lain pun....angah nak citer pasal kucing yang angah tgok time pameran kucing..dekat penang ary tu...nie antara nya....


cantik sangat...



comel kan?


muka macam Garfield


cun la..





wah..comel bangat....cun..

.............................................................................................................................................................................................................................

Sebenarnya kat rumah angah ada banyak kucing..semua comel2..tapi angah x bubuhla gambaq depa kat dala nie..sebab apa..?...sebab nanti depa mati cepat...betui ka?entahlah...asalkan kucing angah sangat comel...Kat rumah ada berpuluh-puluh..kalau korang nak tgok mai ja....kadang2 angah tidor ngn depa...

Comel...

Berkenaan hobi baru angah tu..angah tengah buat Novel...tapi x tau nak bagi tajuk apa...x siap lagi....banyak lagi ynag nak kena buat..tapi insyaAllah..angah akan tunjuk kat blog nie...

Okey..thats all for this morning..morning?entah la..:P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.