31 Disember 2012

Kebosanan Terlampau~143

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua!! so today rasanya lgi sehari sebelum masuk 2013.my feeling? sebenarnya xrasa apa2pun..rasa macam sama je..xda apa yg beza pun...

anyway,today adalah hari yg agak membosankan sebab kena hantar adik ke sebuah sekolah...


ni la sekolah tu,SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SULTAN BADLISHAH,sekolah dekat Kulim,kalau tak dulu angah dapat tawaran dekat sekolah ni jugak...tpi nak buat macam mana? angah dah dapat sekolah sains...so rasanya sekolah sains lagi hebat.

dah la time pi hantar adik angah tu,kena dengar ceramah yg berjela2,huh meluat sgt,dengan ramai orgnya,rasa macam nak belah ja dri situ.tapi rasanya tunggu ej la kat dewan tu,dalam hati angah duk bandingkan sekolah tu dengan sekolah angah,haha.

Kadang2 angah tunduk bawah pastu tidoq! lagi best..aha,macam2 kerenah,tpi yg paling  xbest,parents yg buat perangai x senonoh,macam2 la.tak larat angah nak describe,dengan masing2 ada cara masing.


ni lencana dia,saja tunjuk,angah sejak keluar dri SOKSEK,rasnya macam x boleh nak terima sekolah lain,asyik2 nak banding dgn sekolah angah.Walauapapun angah tetap sayang dgn sekolah angah,hebat tau!!

so lepas ni ahnya tinggal angah,mak,adik angah,ngn ayah angah je yg ada kat rumah.haha,btw sekolah tu ada jugak band,haha..mesti angah nak gelak dulu,sebab band sekolah tu xda woodwinds..haha,sangat kesian.


apa lagi? ha tahun 2013 tahun yg takut,sebab angah dapat result,macam mana la result angah? takut sgt,tpi angah dah cari dah apa yg angah akan sambung belajar,angah terpaksa utk pilih jurusan sains,sebab angah ada la benda nak buat..



kat mana angah nak lanjutkan pelajaran?takut?rasanya adala sikit,haha,kalau pasal asrama tu rasanya dak,tpi pasal apa yg angah nak study? angah dah x mau jadi cam dulu,belajar hanya perkara sambilan,haha x bagus tau!!so rasanya kali ni angah nak study betul2,dah x mau pikir pasal benda lain...



HABIS MADU,SEPAH DIBUANG.

betul rupanya,habis sekolah,terus x layan kitorang? jahat la hampa,apa yg org bagi komen sikit,mula rasa macam angah maki hamun?ish2 x baiklah..amik la yg positif.

thats all for today.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.