22 Disember 2012

Lega Hatiku!!

Assalamualaikum dan selamat petang.Wow,penat ambush org tadi,haha.Dah,x mau ingat dah.Rasanya dah lama x update pasal band? Okeylah,so sekarang nak update pasal lagu2 TUN SYED BAND yg best giler!!



Lagu yg sgt2 best,lagu yg TSB main time tahun 2004,tahun tu plak,menang.Lagu ni payah giler!!Pernah try nak main time 2010 ngn 2012,tapi x boleh sebab payah,dan players suma lemah2.


Persistence,lagu yg colourfull,macam2 skill diperlukan,woodwind,tersangat2 lah payah,walaubagaimanapaun,angah tetap suka!! best sgt!!



Ascentium,lagu yg agak senang,dan selalu sgt dimainkan,sampai naik bosan haha,3 tahun main lgu ni,2008,2010,2011.Best,ada part eupho solo!! best2.


Malaguena,sebenarnya lagu marching,tapi diorkestrakan,pastu kami main tahun ni.Best sebab ada unsur2 jazz,ngn spanish.Sedap kalau dpt main dgn perfect!

Thats all,nanti nak update pasal lagu melayu pulak.Seronok tgok org tu ada followers yg dah beribu2 walaupun belum sampai 2 tahun jadi bloggers.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.