25 Disember 2012

Lukisan yg Cantik~

Assalamualaikum dan selamat petang.Sekarang cuaca sangat pelik.even dah tengahhari masih macam pagi?What ever la kan,x kisah sgt,cuma angah nak update pasal,lukisan 3D..


cantikkan? angah minat dgn lukisan macam ni,sebab dia nampak timbul,pastu macam real.haha,takut nak jalan kat situ..


yg ni pun sama,rupanya hanya lukisan ja.


cantik,dan hampir real ja.


yg ni pun cantik jugak,nampak real macam nak kena makan dgn jerung tu!

angah memang minat seni,segala yg berkaitan seni,macam2 seni yg angah dah cuba,best.haha,muzik,lukisan,lakonan,drama,semua agah dah try,mmg best sebab dapat asah bakat,semua org ada bakat.

cuma tak tau kat mana nak asah bakat ja.btw,rasanya angah dah malas nak asah bakat,cukuplah 5 tahun bergelumang dgn seni,so angah dah nak pencen,time utk berdepan dgn masa depan.!!

masa depan angah dah perlu angah corak sendiri,x perlu seni2 semua dah.Kalau kadang2 boleh la kut?
haha,btw..angah pelik sebab dah nak abih tahun 2012 tapi angah langsung x rasa apa2.

Thats all for today.


4 ulasan:

  1. Minat seni, fesyen? Stail rambut lelaki utk thn ini? Jom singgah ke blog kami sekejap. There must be somthing for you. Anyway, nice entry.

    BalasPadam
    Balasan
    1. minat la jugak,nanti saya tgok blog awak oke.

      Padam
  2. Saya pun ada buat entry lukisan macam ni dulu. Dulu lah. Masa study dulu. Cantikkan?
    Jemput singgah ke blog saya ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg cantik,okeoke nanti saya terjah blog awak.

      Padam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.