12 Disember 2012

MONA! OH MONA! bahagian 1

Assalamualaikum dan selamat tengahhari....hari ni angah rasa hari yg sesuai untuk citer pasal benda yg angah rasa sangat misteri..dan menakutkan..sebenarnya angah tau pasal benda misteri ni pun dari kawan2..entahla..maybe sebab nama dia sedap kut..?hahaha..

............................................................................................................................................................................................................................................................


Siapakah?Misteri.Sebenarnya kisah ni jadi time dulu,sebelum angah wujud lagi kat muka bumi ni..tapi angah raa kisah dia sangat misteri...


Nie la pompuan tu,dengar citer..time dia kena masuk penjara tu..dia senyum ja...dah la senyum yg menakutkan....


tgok tu..namapak muka dia?..seram....pasaipa dia kena tangkap?..sebab dia dituduh bunuh org...dah la bunuh secara kejam...


ni cara dia potong..kerat 18...menakutkan....


ni lah hasilnya...takut....


ni la rumah dia...ih..menakutkan macam2 aaaaaaaaaaa......seram...


nie lah yg bersalah...MONA FENDI (kiri)...MOHD AFFANDI ABD RAHMAN (tengah) dan pembantu mereka..JURAIMI HUSSIN (kanan)...

.........................................................................................................................................................................................................................................................

Itu baru pengenalan ja..banyak lagi..yg pasti angah akan bongkarkan misteri yg sudah pun terbongkar..sebab rasanya ramai yg dah x kenal sapa dia ni...tak mau la pisang berbuah dua kali......

That alls...for episod 1....

5 ulasan:

  1. ha..menakutkan .nk baca pon seram..

    BalasPadam
  2. seram jugak bila tengok gambar yang kerat2 tu. hari tu ade kawan saya pergi melawat rumah tu. saya pun tak tahu la cam ner diaorg blh masuk

    BalasPadam
  3. ngri jew muka dya...
    tp suka bca part bunuh apa ni..

    BalasPadam
  4. mmg takut pun..x boleyh bayang dulu camna..mesti org takut nak keluar rumah kan?

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.