2 Disember 2012

Sayangkah Pada SEKOLAH?

Assalamualaikum dan selamat tengahhari(sekarangkan tghhari?)...berkenaan tajuk hari nie...sekolah....hoho..korang mesti tau kan yg angah baru je habis sekolah....syok ke?


angah time dulu2...maksudnya time form1...selalu pikir..bilalah nak abih sekolah nie...dah la bosan...tiap2 hari pakai baju yg sama....pastu angah kan duk dekat asrama...so lagilah bosan...asyik2 jumpa org yg sama...sampaikan kita boleh kenal semua org dalam sekolah...x da sorang pun miss...ish2...mmg teruk kan...

angah time sekarang plak...hurm..rasa sedih..sebab nak kena tinggalkan semua yg angah selalu buat...rindu dgn junior2...cikgu2...pekerja...makcik DM...sedihkan?selalu duduk dalam asrama..sampaikan lupa dgn kehidupan luar....huh..semua tu buat angah rasa sedih...x macam time dulu tu....


Kehidupan di luar x sama dgn kat dalam asrama..

Betul x statement ni?Betul la kut..sebab rasanya dugaan dalam sekolah tu hanya kecik kalau banding ngn kat luar....kalau kat sekolah angah...org duk kaple2...duk dating tu bagi angah dah teruk...tpi rupanya kat luar...lagi teruk drpda tu..sampai beranak cucu dah pon...ish2...walaupun sekolah angah ada jugak prg yg merokok...tpi sekolah angah xda penagih dadah....tu yg angah rasa kat sekolah agak selamat berbanding kat luar..?..am i right..?


kadang2 angah teringat balik..kali pertama angah masuk sekolah tu...macam mana perasaan dia...sgt menyedihkan...dan angah nak citer satu benda yg xda sapa pernah tau...angah nangis bila parents angah nak balik...hoho..malunyer...mmg la rasa sedih kut....time tu kita mana ada kenal sapa2...semua masih blur lgi...haha...kalau tgok time tu semua kecik2 lagi..kalau korang nak tgok angah camna dulu...angah dah pernah update dah dulu...

kadang2 angah teringat balik apa yg terjadi...macam2 jadi...ada yg sedih..ada yg gembira...haha...dan angah rasa keputusan angah untuk masuk TUN SYED BAND adalah tepat... kalau angah x masuk rasanya angah akan jadi org yg paling x aktif...sekurang2nya..bolehlah angah pi melancong tiap2 tahun..haha

kadang2 angah teringat dgn senior2...junior2...haha...macam mana time angah jadi junior....selalu kena buli..pastu jadi senior...angah pernah buli ka?...mungkin...haha....tpi angah adalah junior yg baik...dan bukan senior yg baik...paham dak?


what is this?...klip tie...haha...dri form 1 sampai form 3 angah pakai klip tie yg sama tpi..bile naik form4 angah pakai yg ni plak....haha...tukar?..mmg la kena...angah kan dah upgrade...daripada seoarang pelajar biasa kepada pengawas....haha...mmg jodoh angah dengan pengawas..tiap2 kali sekolah yg angah masuk mesti jadik pengawas...best?...sebenarnya tiap2 sekolah ada masalah dia masing2....

okehla..takat tu ja...malam satgi maybe angah update lagi...haha..hurm..apa yg angah nak kata yep?

"actually my mind still cannot thinking about anything or other than yourself...you know why?...because i'm still hoping that you will accept me as your "special"..i don't mind if it will take 100 years or more than that.."

Renung2kan dan selamat beramal....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.