16 Disember 2012

The beauty of Sakura~

Assalamualaikum dan selmat pagi Malaysia...Apa khabar?.saja angah update blog pagi2..bukan apa..kalau bukak FB pun dah jadik boring tu la..dah x mau keja sangat kan? Tu la pasal,boring sangat dengan SPM..mentang2 dah habiskan?So dunia yg bosan akan berterusan sehingga tahun depan hahaha

....................................................................................................................................................................................................................................


Cantik kan tempat nie?Bunga Sakura,best tengok,rasa nyaman,tenang.Maybe suatu hari nanti angah nak bawak si "dia" datang ke sini.Macam best untuk pasangan suami isteri,kekasih,family.


Suasana nyaman tenang dan best,tapi angah tertanya2 dia nak ke pergi dgn angah??Dia nak ke tak?Argghhh..biarlah..yg pasti selagi dia belum kahwin,even dia dah bertunang,dia bukan milik sapa2 pun...lagipun dia dapat PLKN...ish2..macam mana....dah la x boleh nak chat cam selalu,selalu kami berdua chat,kami off kan chat,supaya xda sapa tau kami on9...tpi lepas ni?


Ya Allah,cantiknya..tpi kalau kaler biru or hijau must better rite?Dah lama x jumpa dia,since sekolah rendah dulu,yup..bukan since pindah sini...yer..kakak dia dgn kakak angah kawan,bapak dia pulak cikgu kat sekolah rendah tu...haha...x takut ke? nak takut apa...dah habis sekolah pun..


Kadang2 selalu teringat time dulu2,time angah ngn dia sama2 pengawas sekolah,walaupun time darjah empat...walaupun time tu angah agak sosial,boleh ja bertepuk tampaq ngn pompuan,pastu bila dia tgok,dia marah...jealous?maybe la..haha


haha..kenangan ketika kecik,dah berapa tahun x jumpa?dia pun dah x ingat..tpi yg angah pelik kenapa dia x mau pilih UIA untuk sambung study?Bukan ke dia dari sekolah agama?entah la...haha..harap2 boleh satu Universiti dgn dia,postu boleh la kaple kat situ..kan org kata berkaple time kat u boleyh?haha


muka dia? muka macam org korea,jepun dgn ala-ala cina skit,dia melayu,kalau time dulu tu pendek skit dari angah...tapi time sekarang..tak tau la plak...kalau tgok gambar mcm angah lgi tinggi ja?


rasanya yg tu je la yg boleh angah nak bagitau pun..sebab bagitau lebih2 nanti ada org marah pulak,btw..ucapan angah untuk dia...pi PLKN nanti insyaALLAH Khai pergi lawat awak tau!Dekat je,kat Bukit Mertajam kan?


That's all for this lovely morning...

3 ulasan:

  1. cantek lah.. nk pegi jugak jepun someday :D

    BalasPadam
  2. cantikk nyeee!!! :)
    jom bw like2,followimgg..hehheex
    http://nadiafuat.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Hey angkat tangan ! Jom join segmen Azam baru+Blogliview yaya ! Hanya berlangsung selama 3 hari sahaja !

    Review blog + Entri stick post + Semua peserta dibloglistkan . XD

    http://yayalarhsecret.blogspot.com/

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.