16 Disember 2012

Wanita~ Malaysia

Assalamualaikum..wow x sangka dah 470 followers..thanks..btw..petang2 nie angah rasa macam nak update something bukan apa..sebab angah takut tak sempat malam nanti...bukan apa..tau2 je la parent angah..bukan bagi sangat bukak lappy lama2....

Todays evening..angah nak talk pasal perempuan..ya....pasal perempuan yg angah minat...hahah...jom tgok..senarai carta..Perempuan Yang Angah Minat..

No 1.

Sapa x kenal LISA SURIHANI? wow...dulu dia x popular sgt.tpi angah tetap minat ngn dia..dulu org kata lakonan dia adak kaku..tpi sekarang? tgoklah...dah banyak filem dia berlakon..seronok tgok lakonan dia...natural....lagipun dia nie cantik,pandai....dia bertambah popular bila dia kahwin dengan Yusry...wow...dan sekarang ni dah jadik juri MaharajaLawak Mega....so...sebab tu dia ditangga pertama..

No 2.


Who is this? haha..sapa yg x kenal? Bohong la kalau korang x kenal..SITI NURHALIZA..seorang penyanyi yang angah minat sebab macam2..suara dia yg best,lagi satu kalau berpakaian dia pasti akan pakai pakaian yg sedap mata memandang (walaupun masih x tutup aurat..tapi x terdedah sana sini )...dah macam2 anugerah dia dapat...yg tu paling best..haha...seronok bila tgok balik video juaralagu yg dia selalu menang..best...

No 3.


Shila Amzah,seorang penyanyi yang dulunya angah x berapa minat...tapi sekarang angah minat sebab lagu dia best...walaupun  baru je bertudung..angah x kisah..hahaha...nama dia melonjak naik bila dapat anugerah ASIANWAVE...gud sgt...lepas tu dia menang lagi dekat AIM...wow..memang hebat...

No 5.

who is this? NORA DANISH..hurm...cam na angah boleh minat kat dia? entahla...tapi dia best..cantik...walaupun masih belum cukup popular..tpi rasanya dia antara pelaon wanita yg hebat sekarang....

No 6.

MAYA KARIN...seorang wanita yg cantik,boleh berlakon,hebat....kalau time dulu2 dia x popular sgt..tpi sebab filem PONTIANAK HARUN SUNDAL MALAM..dia melonjak popular...tapi sayangnya perkahwinan dah hancuss...tapi x kisahla...maksudnya dia ni available? haha..btw lakonan dia best sgt..


Rasanya sampai sini dululah..6 ja yg angh boleh nak pikir..sebab yg len macam x boleh ja..haha..btw carta ni angah akan update selalu...x kira carta apa pun...huahuahua....

Thats all for this evening...


1 ulasan:

  1. wow..sume hot2 nih.. :) tp x byk yg available hihihi..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.