22 Januari 2012

Seminggu Cuti


Assalamualaikum..apa khabar...owh..hari nie angah nak citer pasal apa yg berlaku dekat diri angah ...huh..ada yg sedih..ada yg gembira...

first story

........................................................................................................................................

Untuk pengetahuan semua...angah masih lagi aktif dalam band.....tpi kan...tahap keAKTIFan angah tu lebih rendah berbanding tahun2 lepas... entah lah..angah tak tau kenapa angah jadi camni...mungkin sebab apa yg berlaku time akhir tahun lepas or..something else...

Kadang 2 time latihan angah jadi macam malas nk pergi..sebab angah akan jumpa mereka2 tu....kadang2 kalau angah jalan2 dekat sekolah tiba2 terserempak ngn geng2 percussion...mereka akan buat x tau ja....mungkin sebab perkara yg jadi tahun lepas tu...kalau sebelum nie..mesti mereka akan tegur atau buat lawak...tpi sekarang...jeling2....buat tak nampak....angah sedih tau dak....sepanjang angah duk dalam band..x pernah angah buat camni dekat senior walaupun senior band tu dah buat mcm2 kat angah...

Kadang2 angah terpikir jugak kalau lah angah keluar band...apa lah yg jadi..????huh...dah la tahun nie angah nak SPM...tetiba jadi camni plak...time angah form1 dulu x pernah angah terpikir nak jadi benda nie....

Hari rabu ary tu ngn rabu malam...kami form 5 adalah buat sesi cakap2 sikit....tpi malam tu angah x cakap langsung....sebab angah  tau x de sapa yg akan dengar apa yg angah cakap...yg pling angah benci bila hari tu...ARIS atau KIMI..perkenal barisan yg akan teraju band tahun 2012...bila time nama angah disebut...adalah dengar nama angah kena boo...macam apa lagi....angah sedih la jgak....penat2 kita berMATIAN dalam band..tiba2 apa yg angah dapat..?..???ada sapa2 boleh jawab..?


untuk pengetahuan semua..angah bagitau dekat parent angah yg angah dah keluar band.....tpi angah masih x boleh keluar sebab angah sayang band....parent angah ingat angah dah keluar band...baju band semua angah simpan...huh...sedih tau dak..kena bohong parent..huh..serius angah rasa mcam berdosa sgt2...

....................................................................................................................................

Sepanjang awal tahun nie angah gembira sebab mcm2 dah berlaku....angah gembira sebab dapat jadi fasilitator bgi orientasi form1....tak sangka kan....huh..best sgt...sebab dapat release tension ngn benda yg tension....angah dapat naik bukit mertajam sekali lagi..angah dapat kenal dengan ramai adik2 bru...

Best sangat bila dah jadi senior..sebab macam 2 boleh buat...dah la dorm angah dekat paras satu...huh..serius syok gila.....kalau nak buat bising ka...nak buat apa ka..semua nya bole...nak turun pagi2 lambat pon x pa..
hurm..tpi kalau pikiaq2 balik....ada baiknya kalau angah x payah buat benda2 jahat.sebab tinggal setahun ja nak duk kat soksek..

so..sekarang angah nk berubah..kalau dulu..angah nie malas2 sikit..tpi sekarang angah dah rajin....angah selalu buat kerja kat dalm kelas...selalu kemas kelas..kalau x percaya tanya la kelas angah..semua org tau..

so perubahan tu satu yg best...

..........................................................................................................................

angah nak citer pasal seorang budak lelaki..yg bru form 2...nama dia IRFAN HAIQAL.....sekarang nie angah rapat dengan dia...bukannya apa...angah saja nak rapat dengan adik2 form2....nak tgok muka dia..?

Profile Picture

nie la dia....dia nie angah dah kenal sejak tahun lepas lagi....cuma sekarang je yg agak rapat....baru angah tau yang rumah dia dekat dengan rumah angah....apa lagi nak bgi tau..?ntah la...dia nie dulu budak bahas...sekarang nie entahlah..dia budak apa plak....

setakat nie yg nie jela yg boleh angah nk citer...nenti kalau ada citer lain..angah gitau ye..!!

........................................................................................................

Khyril berkata : nanti angah citer lagi...la...kehidupan sangat best..!!!
Read more ...