25 Januari 2012

Gambar-Gambar Aku

Assalamualaikum..apa khabar..?hurm...hari nie angah nak tulis pasal apa..? hurm..petang tadi angah pergi jalan2 ngn adik angah...hurm..saja snap gambar..huh..dah x de kerja..

so angah nak tunjuk la gambar yg angah SNAP tu..selain tu ada jgak gambar2 lain...so..silakan tgok...


....................................................................................................................

Nie lah adik angah tu..seorang adik yg sangat2 baik..tpi kadang2 angah ngn dia selalu bergaduh..tahun nie dia amik exam UPSR....so..angah wish dia buat yg terbaikk..


nie pulak gambar angah ngn kucing angah...nama dia BURUK..pasaipa bgi nama camtu..? sebab dulu kucing nie xlawa...lepas tu selalu panggil buruk..last2 bila dah besar..dia jadi lawa la plak..tpi nama tu melekat sampai sekarang..


nie la kucing tu..tpi kat rumah angah bukan ada kucing nie ja..tpi ada kucing lain jgak..banyak sgt..sampaikan angah selalu tidor ngn depa...tpi kucing2 nie dah diasuh supaya berak kat dalam bilik air...senang ckit..huh..tpi serius bila ada banyak kucing nie..rezeki makin bertambah..mungkin sebab depa doakan untuk org yg bagi depa makan kut...?


nie la kucing angah yang paling tua...dia lahir time 2006..awal tahun...sekarang dah tua dah pon..tapi tetap maintain comel kan..? tgok la tuan dia..hehe..tuan dia pon comel gak..? hehe..bangga la plak..


nie la rumah angah...kecik ja...tak la lawa mana pon..tpi sesuai la ngn keluarga angah..nampak pokok besar tu..?tu la pokok mata kucing..kat rumah angah nie ada banyak pokok yg buah dia boleh makan..contohnya pokok rambutan,kelapa,jambu..pokok buluh..dan banyak lagi...so..rumah angah dah jadik macam dusun..
tapi pokok2 tu ditanam dekat lereng bukit depan rumah...nanti la angah tunjuk ok.?


nie plak kat signboard jalan kat rumah angah ..so kalau sapa2 nak pergi rumah angah kena jumpa signboard nie dulu...nampak kan..?saja buat stail..hehe..jurukamera dia adalah adik angah yg tadi tu...time kasih ya..


nie plak rumah angah yg kedua...eh..banyak pulak rumah angah..?nie bukan rumah angah tapi bakal..dalam mimpi pon x boleh....nie time angah ronda2 taman desa aman..naik motor..ingat angah x reti bawak ka..?dengan spek hitam...hehe..bru la stail...tu rumah banglo jenis baru..depa tengah promosi..tapikan..dekat kawasan banglo orang dia x peramah..kalau pi kawasan tu..mesti sunyi..entah la...selalu angah pergi kat taman org banglo..mesti kosong..mungkin depa sibuk kut..? mungkin...


nie plak time cuti akhir tahun ary tu..angah naik basikal adik angah...tu dekat belakang rumah angah..saja nak amik gambar..rambut pon pendek lgi...haha...


nie plak time 2010..time tu pasukan Tun Syed Band menang..dapat pingat emas...time tu angah menangis gembira sebab akhirnya kami dapat emas jugak..huh..tgok la muka2 semua..semua muka gembira...sedih sgt...bila angah tgok gambar nie angah mesti nak nangis...sebab ntah la...


nie pon time 2010...time tu dekat UPSI..tengah berlatih tu..berkilat kan alat tu..?tu la alat kesayangan angah...dah empat tahun lebih angah bersama alat tu..nanti dah nak berpisah dah..sedih la plak..kepada sapa yg akan jaga alat angah lepas nie..jaga elok2 tau...!!tiap2 tahun angah bawak blik..tpi tahun 2012 angah x boleh bawak blik dah...huh..sedih...


............................................................................................................................

Rasanya setakat nie je la dulu...angah dah story kat korang so..korang kena story la blik na...


Khyril berkata : sekarang angah x sedih dah..sebab ada org yg buat angah gembira...




Read more ...