25 Februari 2012

Sekolah ku~penjara~..?

Assalamualaikum...arynie angah nak citer pasal sekolah angah...ntah la..angah rasa bosan ..sebab tulah angah nak menulis...hurm...sekolah.....tempat yg paling best...tpi sekarang nie angah nak citer pasal sekolah angah iaitu....


kalau nak tau ngn lebih lanjut..boleh la tekan link tu..tpi apa yg angah nak citer adalah pasal sekolah...

..............................................................................................................................


nie adalah gambar dri dorm angah tahun 2011...yg depan tu adalah aspuri baru...sja amik gambar time tgh bosan...hehe


nie plak dalam dorm angah ...jugak tahun lepas...bersepah ka..? biarlah..dorm lelaki....dorm budak laki memang camnie..kan..?


nie pon sama gak dalam dorm angah...:P


nie plak gambar aspuri...yg kuning tu..aspuri lama...ada macam2 kejadian pelik yg angah dengar drpd budak perempuan...huhu....


tu plak dataran kecemerlangan...selalu kalau buat roll call kat situ la...


pemandangan time malam....agak menyeramkan...huh...tpi lawa la jgak...betui dak..?


nie plak gambar yg diambil tahun nie...dari dorm angah..tu la keadaan dalam aspura..


nie plak dekat Masjid Al Mustaqim..dekat kolah....


nie plak bangunan baru kat sekolah...siap ada tulis lagi perkataan TUN SYED....hebat kan...?

.................................................................................................................

hurm...angah nak bagi pendapat skit la...bukan apa..sebab ramai budak SOKSEK..selalu anggap sekolah tu sebagai penjara....yerla kan dah sebab duk dalam asrama..lepas tu banyak peraturan plak...bagi angah..peraturan tu benda yg sgt diperlukan utk jdikan kita org berguna..kalau x suka peraturan..baik x payah buat sekolah berasrama penuh...betui dak...?

.......................................................................................................................


kesian kat org tu...rindu sgt2 la tuh..?heheh

............................................................................................................................

sekian..

Khyril berkata : Jangan buat benda yg x elok sebab lambat laun...pasti akan kantoi jugak..!!!!(macam ada pengalamn ja..?)




Read more ...

Geng Kum-Kum

Assalamualaikum..angah akan mengotakan janji angah...heheh..tgok tajuk dia..?..huhu..tajuk pasal kum kum..?

......................................................................................................................

Hari selasa arytu..time tu...cuti..tpi semua pelajar boleh outing....angah pon nak outing la jgak..outing kali nie..pelik skit sebab laki ngn pompuan boleh outing sekali.....so..angah pon outing la..tpi x rancang apa2 pon..lepas tu time nak tunggu bas..mai la sekumpulan budak band form 3...

Kemudian angah pon ikut la geng tu...lepas tu kami pergi SUNWAY CARNIVAL..




pergi situ cadangnya nak tgok wayang...sampai2 ja..terus pergi kat atas..pi beli tiket wayang...kami semua dalam 10 orang ja....

lepas beli tiket..kami terus pi makan...pi makan ramai2..walaupun 3 org je laki...7 orang perempuan...tpi x kisah la...makan2 lepas tu..main TRUTH OR DARE...hahlaha..time main game tu paling best..sebab boleh pekena org lain..hahaha....lepas abih makan..kami terus pergi jalan2..time tu kami berpecah...ada yg pi beli MP3 ....ada yg pi beli seluar track...lepas tu berkumpul dekat POPULAR......lepas tu..terus pergi tgok wayang...

time tgok wayang tu..kami duk satu line...best sgt..nak tau kami tgok citer apa..?kami tgok citer..



SUMPAHAN KUM KUM...huhu..best la jgak citer nie...walaupun takut2...tpi best..yg pling lawak sebab ada sorang minah nie duk kat sebelah angah...tiba2 dia terkejut terus baling pop corn dia kat angah...abis berterabur...huhu..lawak sgt..time tu...haha...lepas abis je citer tu..kami terus pergi semayang...punya la cari tempat nak semayang..akhirnya jumpa jugak..dah la sempit...huhu..lepas tu..kami singgah beberapa tempat...

Lepas tu tgok jam...dah lambat..apa lagi cepat2 kami keluar dri MALL t...jam dah pkul 4.15..lepas tu tunggu dekat pondok bas tpi jalan...


Tunggu punya tunggu..x sampai2...huh..penat gila...jam dah pukul 5...satu bas pon x mai lagi....bila dah 5.30..semua dah jadi gila...sebab nanti sampai sekolah lewat...ada yg nyanyi kuat2...ada yg mundar mandir...punya la takut...last2 kali..ada sorang nie telefon dia punya PAK LONG...lepas tu..pukul 6.15 baru pak long tu mai...lepas tu..cepat2 kami balik sekolah...dah la dlm perjalanan tu jam pulak dah...

Akhir nya kami sampai pukul 6.30...huh...masuk2 ja sekolah...kami terus cepat2 naik atas...angah rasa mcm apa lagi..yer la..mana x takut nya sebab peraturan sekolah mengatakan bahawa outinr kena balik sebelum pukul 6...kami pulak sampai pkul 6.30..huh..serius takut..dah la angah nie pengawas..lagi la takut..


tu la kut citer yg menakutkan...antara yg terlibat ngn peristiwa nie.adalah..

AINNUR HUSNA
ANIS SURAYA
ROSYAIDA IZZATI
FARAH INTAN
ATIKAH NASRI
AMIRAH OTHMAN
SYAFIKAH AZNOR
BADRUL AMIN
SYAZWAN AZMAN..

so...bersempena dgn peristiwa nie..angah pon namakan geng nie sebagai geng KUM-KUM...
hehehe...


...........................................................................................

huhu..angah citer benda nie..sebab angah x mau lupakan pristiwa nie..sebab tahun nie kan tahun last angah duk kat SOKSEK..so..angah nak semua kenangan nie akan angah igt buat selama-lamanya...
nanti dah takda dah..nanti angah x kan outing dah..so nie lah satu-satunya cerita outing yg best..

kepadfa sapa2 yg baca tu..angah x kisah kalau korang nak kata cerita nie best ka dak..sebab bgi angah citer nie best sgt.....

........................................................................................................

Khyril berkata :syok bile tgok "org tu" dah pandai buat blog...hehhehe  :P


Read more ...