29 Februari 2012

Blog~ Sekolah...

Assalamualaikum..dan salam sejahtera...hurm..nak tau apa yg best sekarang nie..?

semestinya bila parent angah bagi line untuk bawak lappy ke sekolah..!!!! syok gila...walaupun lappy nie bukan angah yg punya..(kakak angah yg punya..) tpi...ada angah kisah..?hehehe...tpi bila dah bawak tu..mesti ramai yg nak pinjam...tpi tau2 je la..mcm mana budak SBP...terutamanya SOKSEK...bila ada lappy...mereka akan terus online FB...huh...sepanjang angah bawak lappy nie..ramai yg pinjam semata2 nak bukak FB...betul la apa kata org bahawa FB tu umpama hidup seseorang...betul kan..?


satu lagi trend baru kat SOKSEK adalah buat blog....wah...nampaknya dah ramai yg berminat nak buat blog...hurm..baguslah....sebab angah la pelopor....hehe...so..ramai yg suruh angah ajar diorang buat blog...bgi angah blog tu senang ja...cuma yg payah bila kita tak tau apa2....


.............................................................................................................
Cuma angah nak citer satu benda nie...tpi kalau sesapa yg terasa tu..amiklah sendiri ya...angah citer pon sebab angah saja nak citer...sebenarnya angah baru tau yg ada sorang tu jeles ngn angah....hurm..angah bru tau minggu nie jgak...hu..angah tau pon sebab angah korek rahsia dri org yg angah percaya..sungguh angah x sangka...budak tu jeles ngn angah sebab benda yg simple.....angah baik ngn dia sejak form 1 lagi...tpi bila naik form 5...jadi camni plak.....

nak tau pasaipa dia jeles...?dia jeles sebab dia x dapat nak rapat dgn org yg dia nak rapat..tpi angah pulak yg dapat....dia nak kata angah nie perampas la...huh...angah nie PERAMPAS..?tolong lah...angah nak rampas apanya..?angah hanya rapat dgn mereka sebab angah saja nak jadi org yg lebih baik...depan angah budak tu buat baik......bila kat belakang...duk kutuk angah macam2...


macam mana angah x marah...biar la..apa org nak kata pon....lain kali kalau nak kutuk..kutuk la kat depan2...baru la best...nie plak..duk kutuk kat belakang...ingat baguih sgt..?hurm...panas nya hati nie...
tiap kali angah tgok muka dia..rasa macam nak baling dgn taik tau dak..!!!

naseb baik angah boleh kawal emosi ..kalau dak...huh...angah dah agak dah benda nie sejak form 3 lagi...angah tau yg dia x puas hati dekat angah...semua yg angah buat..semua dia x suka....apa yg dia nak sebenarnya...?dia nak angah jadi org bawah dia..?tolong la..hurm.....

..............................................................................................................

sepanjang mingggu nie angah bawak lappy..tpi minggu depan dah exam..so rasanya angah nak hantar balik la kat rumah..tpi x tau lagi....cuma minggu nie emosi angah banyak terganggu sebab...banyak masalah..naseb baik ada jugak org yg nak berbaik ngn angah...huh...sepanjang minngu nie angah tidoq agak lewat sebab tgok filem macam2...naseb bek ada 

IRFAN HAIQAL
MOHAMAD
HASBULLAH
SUHAIMI
SALLEH
SUHAIL
AQILAH

mereka2 nie lah yg buat kehidupan angah kat sekolah nie agak best...walaupun banyak sangat kerja...antaranya kerja KP,kerja BAND,kerja rumah...huh..serius angah penat sgt...dah la latihan band dah berjalan....


kehidupan angah bahagia sekarang walaupun banyak masalah..so angah harap x de sapa yg ganggu na...!!

........................................................................................................
sekian...

Khyril berkata : Jika , ALLAH SWT TIDAK MEMAKBULKAN DOA KAMU , maka , ALLAH SWT TELAH MERANCANG SESUATU YANG LEBIH BAIK BUAT KAMU !


Read more ...