29 Mac 2012

A little Piece of heaven~~~

Assalamualaikum dan salam sejahtera angah ucapkan kepada semua yg sedang membaca blog nie....owh..lupa plak...salam 1 malaysia...

tauk entry kali nie adalah tajuk sebuah lagu yg angah minat...lagu tu best sgt,....kalau nak tgok klik link bwah nie..pasal tajuk tu...ntah la..


..................................................................................................................................................

arie nie angah nak citer pasal apa yg jadi kat angah...entah la...kadang2 angah rasa semua orang kejam terhadap angah....so..apa yang boleh angah buat..?huh....nak tau result UK1 angah dapat berapa...?

  • Bahasa Melayu - 72%
  • Bahasa Inggeris-50%
  • Sejarah-72%
  • Pendidikan Islam-68%
  • Biologi-44%
  • Matematik Moden-67%
  • Fizik-50%
  • Chemistry-50%
  • Add Math-35%
wahahah...angah sedih gila sebab..tgok org lain banyak yg dapat result yg hebat2...angah plak..?hurm...entahlah....kadang2 angah rasa sebab dia adalah band....tpi x jugak..sebab budak band yg lain pon boleh jugak.....kalau boleh rasa macam nak kuar band..tpi x boleh jgak.....sebab angah mmg minat kat band..


macam mana lah denagn SPM angah tahun nie..?...harap2 nya korang suma boleh lah nak doakan angah yekkk...!!doakan agar angah dapat kejayaan cemerlang..lepastu boleh kerja besar2..wow..melampau la plak.!!!hahaha...



...............................................................................................................................................................

Angah nak tunjuk benda yg pasti korang terliur..!!!







serius bila angah tgok semua nie..rasa macam hanya boleh dapat dalam mimpi ja..!!!hahaha...rasanya lagi 10 tahun beru angah boleh makan makanan macam nie..huhu..korang mesti pernah makan dah kan..?nanti kalau korang nak angah belaanja..mai la rumah angah..!!!nanti angah belanja korang..!!!




.................................................................................................................................................




sekian..

Angah cuma nak bagitau yg kepada sesapa yg pernah baca blog nie...jgn buat spekulasi lagi..!!!( angah x mau ada kontroversi okey..!!)

Khyril berkata :bila 'dia' nak update blog dia plak..?( masih menanti..)

Read more ...