24 April 2012

Blogku Dah Usang~

Assalamualaikum..dan salam satu Malaysia....apa khabar semua..?..sihat dak...?..rindu gila angah nak berBLOGGING..huhu..rasanya dah lama  angah x berblogging....hurm...sebenarnya banyak benda yg nak angah update...sebab dah lama x update..so..banyak yang berlaku dalam hidup angah yg perlu korang tau(...??)

 
 
 .....................................................................................................................................

Kadang2 ramai org tanya angah..."BEST KER BLOG TU?....MCM XDE FUNCTION JA?..."
bagi angah semua tu x penting..sebab blogging nie merupakan satu hobi angah..so kalau sesapa yg nak kata blogging tu xbest..mengarut...angah x kisah langsung..!!


Sebenarnya..dalam diam..angah dah banyak mempengaruhi kawan2 sekolah angah utk..buat blog mereka sendiri...walaupun angah bukan budak SOKSEK yg pertaa buat blog...tpi buat masa sekarang nie..angah la yg paling top...(kononnya)...muahahhaa...


So..kalau sapa2 nak kata..or nak kutuk apa2...try la..sebab angah x kisah langsung...!!!ok..?


............................................................................................................................................


PERAMPAS



 PERAMPAS...hurm..satu perkataan yang sangat pedih buat angah..!!!!...huh...sedih gila bangang...sebab apa..???...angah pernah dituduh sebagai seorang perampas....siapa yg tuduh angah mcm tu..?..adalah...angah x sangka kan...sebab kita sembang ngn budak tu...selalu jalan dgn budak tu..terus kita dituduh sebagai perampas...hurm...TOLONGLAH...kalau angah nak rampas..dah lama angah boleh rampas budak tu....dah la angah dapat tahu daripda org lain...depan angah duk sembang baik ja...bila dekat belakang...mcm HAREM.....serius angah meluat dgn org yg tuduh angah tu....




angah juga pernah tgok org merampas hak angah...!!!..sebenarnya..bukan hak sgt....tpi seriusly...angah sedih..mmg lah benda tu 'bekas' angah..tpi jgn lah nak tunjuk yg dia tu perampas...dah la rampas depan angah...mcm apa gih...serius angah sakit hati tau dak...sebab dia buat macam tu...angah rasa macam hidup angah kosong time pergi sana...nasib baik ada juga benda yg lain yg buat angah happy..huh...penat siot..!!!


...................................................................................................................................


 

nie satu lagi...PERAMPAS....suka2 ja rampas tanah org yg x bersalah...huh..dasar la...nie mula nak mencarut nie..#%#$&^$(...ops..kan dah mencarut...

heheh..

okelah sampai sini ja....lain kali angah update lagi...okeh na..?

............................................................................................................................................

Khyril berkata : Selamat Malam Sayang...

 
Read more ...