29 April 2012

KOTOR 4.0

Assalamualaikum..dan salam satu MALAYSIA...sebenarnya angah sangat2 nak cerita pasal FESTIVAL WIND ORKESTRA 2012...yang angah masuk baru2 nie..tpi angah rasa angah perlukan masa yg panjang untuk cerita apa yg berlaku..so angah akan update lain kali pasal cerita tu tau..!!So..kepada sesapa yg tertunggu2 tu..tunggu la dulu okey...

........................................................................................................................................................

Kali nie angah nak update pasal benda yg tengah hangat sekarang nie...bukan apa...sebab tiapkali angah tengok berita...mesti akan keluar pasal benda...sebenarnya angah takut nak update benda nie sebab nanti akan dicop sebagai blog politik plak..hurm..tpi angah update jugak lah..sebab ...entahlah...



First sekali angah nak minta maaf kalu ada sesapa yg x suka apa yg angah post nie...angah cuma nak bagitau yg benda2 macam nie lagi banyak merosakkan negara daripada menjadikan negara kita lebih baik...sebab apa angah kata mcm tu..?...sebab angah rasa tujuan benda nie dibuat adalah nak minta supaya lebih bersih pilihanraya nanti..tpi apa yg mereka buat tu bersih ka..?..kalau korang nak tau...jom tgok..


sekali tgok dah macam kat negara org lain dah...







nie la yg dikatakan sebagai BERSIH..?..sangat bersih ...pandai la korang..



kesian Pak Cik nie...mesti dia dah serik nak pergi benda2 macam nie..



nie adalah kereta polis...masyaALLAH...takutnya...hurm..dah la ayah angah pon POLIS jugak....



tgok tu...dah macam hilang akal dah diorang nie..



dah macam nak berperang..tpi dengan rakyat negara sendiri..


,............................................................................................................................................

Kesimpulannya....bagi angah (sekadar pendapat angah)..benda2 macam nie x payah la nak buat...cuba try ingat dekat tuhan tu...fikir2 dulu patut atau tak benda nie dibuat..sebab apa...bila dah jadi macam nie...banyak pihak yg akan tanggung kerugian..dah la bila jadi cmni yg akan tanggung kerugian hanyalah sebelah pihak je...yg sebelah lagi..entahlah...angah tgok kebanyakan yg sertai benda nie adalh org yg datang dri luar KL...lepas tu dok buat mcm KL tu tempat diorang....ish2...kesian kat org2 KL...nak berniaga pon xboleh...sampaikan SOGO pon dah kena tutp....malulah..dekat pelancong...

So..bagi angah..lebih baik kita duk dalam keadaan yg aman....KOTOR atau BERSIH sesuatu negara tu..bergantung kepada pihak yg terajui negara tu...(kalau kotor..panggil pekerja indon tolong bersihkan..)

......................................................................................................................................................

Sekian...

Khyril berkata : apa yg angah post kali nie hanyalah apa yg terbuku dalam diri angah..!!!!

















Read more ...