18 Ogos 2012

persiapan RAYA : penat derr

salam...so bila dah active nie..angah jadi mcm excited terlebih...hohohoh...excited pasal RAYA....huhu..raya noie angah ingat nak slowdown skit..tpi rupanya lagi hebat dripda dulu2..huhu...tahun nie angah beraya dgn dua baju melayu..satu seluar jeans...


hebat kan..?....huhu..seluar jenas tu kaler putih..baju melayu tu kaler merun ngn emas....boleh bayang dah macam mana hari raya nanti ....lepas tu angah jugak beli beg sandang levi's..


so..tahun nie angah update skit....ikut perkembangan semasa..huahuahua...x larat ...kasut plak mcm besa ja......cuma persiapan rumah yg penat tuh..nak kena kemas lantai...vacuum habuk..penat der...

nie plak time malam2...x pi terawih sebab ikut family pi beli barang..


muka dah penat...huhu..beli bunga la plak....haha..mcm2 bunga ada...penat tu mmg penat..tpi best..sebab ramai org..semua tgh spirit nak raya...


nie plak.time nak tggu buka posa... nasi kat depan tu lagi skit je nak masuk mulut..


 

lauk2...penat kut lepas makan...air plak..sorang dua..punya banyak kan..? mmg best...so angah tak kisah la kalau raya tahun nie dapat duit raya banyak ke dak..sebab duit raya x penting yg penting keihlasan kita time nak beraya tu...raya hanya setahun sekali...so...mana lah tau kalau tahun depan dah x sempat...so..raya puas2 lah tahun nie....so pendapat angah yg  tahun nie nak slowdown..dah x da.....

raya puas2....tema raya angah tahun nie...


sekian...



Read more ...

NewBorn : org baru blog baru

Assalamualaikum..update kali nie adalah untuk bagitau pasal blog angah nie dah diactive kan balik....kenapa?...sebab angah rasa perlunya angah untuk tulis..kalau x....huh...habislah...sebab berblogging nie adlah salah satu hobi angah..so..kalau angah x berblogging..angah nak buat apa..?...lagipun raya kan nak dekat...so x boleh ke...angah nak update pasal raya..?


lagi satu..angah rasa x perlu org lain atur apa yg angah perlu buat...sebab angah rasa hidup angah yg aturkan adalah angah sendiri.....sedangkan hidup korang pon korang yg atur...?...ini plak hidup angah....mesti korang x paham kan...?...nanti lah angah citer...sekarang nie angha nak bersipa2..untuk raya..!!!


sekian...

khyril berkata : baju raya DIA kaler apa ha..?

Read more ...