2 Disember 2012

Menyeramkan :(

Assalamualaikum..baru balik dari jenjalan ngn family...pastu rasa bosan plak...so angah rasa macam nak post something...hurm..angah terpanggil untuk cerita pasal benda yg pelik2...kali ni..adalah 
WEIRD FACE...

sama2 kita tgok..


sangat menakutkan...kenapa jadi macam tu?...arghhh..takut..


x senonoh la...muka dah macam POPEYE...tapi isap rokok?...ish3


cantik mata kau..?..hahaha....mcm edit?...tapi pelik..


makcik botox...haha..muka dah macam ikan...ikan apa?..ikan flowerhorn...huahua


sangat scary...takut la jgak...bayangkan..kalau tgh duk sengsorang..pastu ada plak minah nie..?ish


macam kartun...lawa tapi seram...dan pelik...euuu


macam kenal kan?...jadi kartun pun cun gak..tpi sangat pelik..


yg nie angah x mau kata apa2...koranglah komen....maybe..dia nie ada sangkut paut dgn spesies b_b_...
:P


.......................................................................................................................

haha...mungkin nak gelak..tpi angah rasa takut...semua gambaq nie angah mintak dri PAKCIK GOOGLE...thanks...

btw...angah rindu..rindu dgn sekolah sgt2...sob..sob....

Thats all for today....
Read more ...

Maaf :'(

Assalamualaikum...hurm...sebenarnya angah rasa x patut angah biarkan benda nie jadi lagi teruk..haha...ingat ka makin lama makin okeh... rupanya...makin teruk...ish2...apa nak jadi..?


hurm...selama nie..angah rasa angah sangat buta dalam cinta..angah x tau langsung apa sebenarnya Cinta...kadang2 angah rasa macam wow bestnya berkaple2...dalam Soksek..ramai yg berkaple..pastu bangga bila dapat jalan sama2....adakah itu hebat?

sebenarnya..memang teringin tapi bila pikiaq balik...baik berkaple dalam FB...x jumpa....tpi bila pikiaq sekali lagi...x boleh jugak..sebab mana boleh satgi kalau duk chat benda yg bukan2...issh2..

hurm..satu lagi...angah sekarang tgh belajar..macam mana cara nak pujuk seseorang....sebenarnya angah dekat SOKSEK...rapat dgn semua org....bila malam Graduasi..mestilah nak bergambar segala....mmg la..x boleh gambar berdua2an...tpi nak buat macam mana...bukan kita yg mintak...tpi dah dri pihak satu lagi..


walaupun angah baru 17 tahun...tpi angah rasa boleyh kut angah pikir elok2...kawan2 angah tu semuanya jauh2..mungkin xkan jumpa dah lepas SPM....so..bergambar la kami...bukan apa...angah bukannya..nak mention benda nie sangat cuma..kadang2 angah penat nak uruskan benda yg boleh dianggap remeh amcam benda nie...mungkin bagi org len benda nie x remeh..lagi berat ada la...tapi angah rasa baik angah duk diam2...bukan apa...kalau angah bising2 lagi..teruk la jadinya...angah nak kehidupan yg tenang..tpi....macam biasa...x semua manusia boleh hidup tenang...



ish camna lagi nak explain heh?...entahla...lepas peristiwa hari tu dekat FB..baru angah tau yg angah nie macam mana...angah pon x tau yg angah mmg silap...tpi rasanya....hidup dekat asrama penuh...mmg banyak dugaan...contohnya bila berhadapan dgn budak2 kampung sendiri..kononnya kita nie..sombong segala...ish2..tolonglah...angah duk kat rumah pon..berapa hari ja...lagi banyak masa angah duk kat sekolah tau dak...


apa lagi heh..?..angah rasa ada baiknya kalau berterus terang..sebab kalau simpan dalam hati..nanti jadila macam2...sakit kepala la..geram la...nanti last2 pergi terus (Phm kan?)...ish2..tolong la....kesian kan diri sendiri...kesian kan org lain..tpi yg paling penting kesiankan diri sendiri tu...mmg...kumbang bukan seekor..banyak lagi kumbang...rasanya kumbang yg ada nie...macam x sesuai ja..seabb masih banyak kekurangan..kalau kumbang yg lain..maybe...lagipun sebenarnya angah kat SOKSEK...x peranh keple ngn sapa2...kalau gambar tu semua hanyalah apa yg angah buat bila dah bosan sangat2...it just an image...


maybe inilah kut perasaan dia...tpi rasanya...ish2..payah la nak habaq...mungkin angah nie terlalu obses ngn dia...sampaikan angah x boleh nak lupa kat dia...even tiap2 kali angah on9 FB...angah akan jenguk wall dia...tapi apakan daya....janji yg dibuat...dah xda..so..angah rasa macam..%@^6^%

...............................................................................................

Kesimpulannya

angah rasa ada baiknya kita kawan macam besa...x payah la..nak feeling2 lebih..sebab kalau kita rasa lagi benda tu.rasanya ada golongan yg sedang bertepuk tangan sebab kita sememangnya dah selangkah ke NERAKA...

*golongan tu adalah SYAITAN

dah2 la tu..aklau kita ada jodoh..mmg kita akan bersatu...maybe you will find another guy that is much2 better than me...cuma kalau dah x da sapa2 dah..baru hg boleh cari angah balik...

Thanks...
Read more ...

Sayangkah Pada SEKOLAH?

Assalamualaikum dan selamat tengahhari(sekarangkan tghhari?)...berkenaan tajuk hari nie...sekolah....hoho..korang mesti tau kan yg angah baru je habis sekolah....syok ke?


angah time dulu2...maksudnya time form1...selalu pikir..bilalah nak abih sekolah nie...dah la bosan...tiap2 hari pakai baju yg sama....pastu angah kan duk dekat asrama...so lagilah bosan...asyik2 jumpa org yg sama...sampaikan kita boleh kenal semua org dalam sekolah...x da sorang pun miss...ish2...mmg teruk kan...

angah time sekarang plak...hurm..rasa sedih..sebab nak kena tinggalkan semua yg angah selalu buat...rindu dgn junior2...cikgu2...pekerja...makcik DM...sedihkan?selalu duduk dalam asrama..sampaikan lupa dgn kehidupan luar....huh..semua tu buat angah rasa sedih...x macam time dulu tu....


Kehidupan di luar x sama dgn kat dalam asrama..

Betul x statement ni?Betul la kut..sebab rasanya dugaan dalam sekolah tu hanya kecik kalau banding ngn kat luar....kalau kat sekolah angah...org duk kaple2...duk dating tu bagi angah dah teruk...tpi rupanya kat luar...lagi teruk drpda tu..sampai beranak cucu dah pon...ish2...walaupun sekolah angah ada jugak prg yg merokok...tpi sekolah angah xda penagih dadah....tu yg angah rasa kat sekolah agak selamat berbanding kat luar..?..am i right..?


kadang2 angah teringat balik..kali pertama angah masuk sekolah tu...macam mana perasaan dia...sgt menyedihkan...dan angah nak citer satu benda yg xda sapa pernah tau...angah nangis bila parents angah nak balik...hoho..malunyer...mmg la rasa sedih kut....time tu kita mana ada kenal sapa2...semua masih blur lgi...haha...kalau tgok time tu semua kecik2 lagi..kalau korang nak tgok angah camna dulu...angah dah pernah update dah dulu...

kadang2 angah teringat balik apa yg terjadi...macam2 jadi...ada yg sedih..ada yg gembira...haha...dan angah rasa keputusan angah untuk masuk TUN SYED BAND adalah tepat... kalau angah x masuk rasanya angah akan jadi org yg paling x aktif...sekurang2nya..bolehlah angah pi melancong tiap2 tahun..haha

kadang2 angah teringat dgn senior2...junior2...haha...macam mana time angah jadi junior....selalu kena buli..pastu jadi senior...angah pernah buli ka?...mungkin...haha....tpi angah adalah junior yg baik...dan bukan senior yg baik...paham dak?


what is this?...klip tie...haha...dri form 1 sampai form 3 angah pakai klip tie yg sama tpi..bile naik form4 angah pakai yg ni plak....haha...tukar?..mmg la kena...angah kan dah upgrade...daripada seoarang pelajar biasa kepada pengawas....haha...mmg jodoh angah dengan pengawas..tiap2 kali sekolah yg angah masuk mesti jadik pengawas...best?...sebenarnya tiap2 sekolah ada masalah dia masing2....

okehla..takat tu ja...malam satgi maybe angah update lagi...haha..hurm..apa yg angah nak kata yep?

"actually my mind still cannot thinking about anything or other than yourself...you know why?...because i'm still hoping that you will accept me as your "special"..i don't mind if it will take 100 years or more than that.."

Renung2kan dan selamat beramal....


Read more ...