3 Disember 2012

Hangout Time !!

Assalamualakum dan selamat malam...apa khabar semua..?...haha....so..sekarang nie angah nak update pasal kali terakhir angah keluaq ngn kengkawan angah2....so..tgok la dulu gambaq2 nie..


Di tepi jalan menunggu ketibaan bus Rapid...HAHA


Bersama budak2 sama dorm...Iman Naufal...hensem kan dia?


kononnya makan aiskrim..padahal org len yg punya...


tgh makan boleh sap gambar..?


promosi makanan la plak??..ish2

....................................................................................................................................................................................................

Hangout..?..haha..tu adalah last time outing ngn kawan2...dah la x pakai baju batik segala...pastu kluaq plak..mentang2 baru habis paper..haha...syok la jugak..sebenarnya angah cadang nak beli baju gnn tie..tapi at last..boleh beli tie ja..sebab baju kemeja sangat2 murah kat situ..?...hahaha..maksudnya sgt mahal la...x cukup bajet angah..haha..

Thanks kawan2 sebab buat last outing angah bermakna....

thats alll for tonight...

Read more ...

Graduation Night !!Truly miss that night...

Assalamualaikum dan salam sejahtera....hurm..hari nie..adalah hari isnin..dan bermaksud...kakak angah pergi kerja..so bolehlah angha nak on9 dan berblogging pagi2..haha..bukan apa...kadang2 selalu kena rebut ngn dia...dengan adik angah yg lain..rasanya x kut..sebab depa bukannya reti sangat main2 dgn lappy nie...ahaha

Hari ni angah nak citer pasal hari graduasi angah...ataupun 

GRADUATION NIGHT TO REMEMBER 0812

.....................................................................................................................................................................................

Malam tu sangat bermakna bagi angah dan semua 0812 SOKSEK..KENAPA?...sebab malam tu adalah malam terakhir untuk kami semua jumpa...walaupun ada yg x abih SPM lagi..tapi majoriti dah balik dah...sebab tu la...di rancangnya malam tu....nie antara gambar2...



hurm..angah plak mmg suka amik gambaq ngn pompuan..so..tgok la sendiri...ramai kut..



dengan IFA...kononnya couple of the year..padahal...haha...


nie plak..bestfriend Ifa..nama dia IZZAH...haha..dia pun dah ada BF..




Fitrah..kawan sekelas time form 1 ja...


Hanna Nazwal..cun..?..besa2 ja...:P

sebenarnya ada banyak lagi gamabr..tpi yg ie ja boleh tunjuk..jeles?..kenapa nak jeles plak..lagipun angah stay single lagi..so x kisah la ngn sapa angah na bergambar...depa semua nie pon...kawan2 kelas angah la..masing2 dah ada boyfriend masing2...mesti BF depa marah kan..so angah mintak maaf siap2..takut nanti kena pelempang or something..haha...

.............................................................................................................................................................................................

Sedih sebab akhirnya dah sampai penghujung utk kami semua bersama....ramai yg duk jauh2..ada yg tinggal kat KL...Selangor....Kedah ada gak....Penang ada gak..tpi jauh la jgak...ish..macam mana la nak jumpa diorang nanti?...x tau la..maybe nanti lagi sepuluh tahun ada Reunion..?..maybe...dan..adakah angah akan pi?.....maybe....haha..semua nya maybe....

Actually...angah cuma nak hampa semua tau yg angah sayang 0812...sebab apa..?..macam2 angah belajaq dari hampa semua...erti persahabatan...kehidupan yg sebenar...thanks sangat2....

......................................................................................................................................................................................

as the conclusion...i just want to say that i really love and miss you all...my family 0812...i'll never forget all moments that we all had done together...:'(


Read more ...