5 Disember 2012

We are Banders 0812~

Assalamualaikum dan selamat malam semua.Dah lama x update pasal Band kan?So rasanya hari nie lah hari yang bertuah tu...rasanya dah cukup 5 tahun angah bergelumang dengan band...bukan apa...angah rasa dah macam2 pengalaman angah dengan Band...Walaupun band angah taklah sehebat macam band lain..tapi angah tetap sayang...


This is my banders...huhu..selama lima tahun angah bersama mereka...kini dah sampai masa untuk berpisah..walaupun kadang2 gaduh la ape la..tapi kami tetap bersatu....time kami form1 adalah jugak orang lain..tapi bila dah sampai form 5...hanya kami berenam ja yang tinggal...kami ja yang boleh survive..


The last Orchestra..inilah kali terakhir angah perform dekat Festival Wind Orkestra Sbp....pertandingan yang sangat berprestij...sampai bila-bila angah xkan lupa perasaan nervous angah kat atas pentas...dan yang paling syoknya..selama lima tahun...angah dah berjaya mendapat 3 emas,1 perak dan 1 gangsa...tiga tahun terakhir adalah emas...best la jugak..meskipun x dapat masuk FINALE..atau pun dapat naik division..tapi takpa...tak kisah langsung..asalkan angah dapat rasa menjadi sebahagian warga WINDS SBP...




This is my family...my juniors...sayang depa sangat2...rindu nak main lagu or apa ja..kadang2 kalau section lain buat latihan..kami sembang2 ja...tapi yang bestnya section angah selalu kena puji...sebab apa?..mesti lah sebab leader dia..?sapa leader dia?...angah la....sedih bila kenangkan..time angah jadi junior...time tu rasa best sebab ada senior yang jaga kita..tapi bila dah jadi senior..kita pulak yang kena jaga depa...serius angah sedih...


Kawad..time yang best sebab angah boleh skip kelas...haha..bukanlah..best sebab angah memang enjoy gila bila kawad..sebab apa?..entah...angah dari dulu memang suka sangat kawad...dulu tu maksudnya dari form 1..kalau time tu..selalu member kata kalau masuk band..kena kaawad....x best la...tapi bila angah dah involve..best la plak...bukan tahap biasa..tahap gaban tau dak...really miss that time..

......................................................................................................................................................................................................

Rasanya setakat tu je la dulu...sebab nanti ada orang kata angah ni melebih2...what?Suka hati la...kalau angah citer banyak2..nanti angah yang menangis dulu..haha..thats all..for tonight..btw..novel yang angah nak buat tu..masih dalam proses...





Read more ...

Banyaknyew Kucing ~~ngee

Assalamualaikum..arynie angah nak kena update blog cepat2..sebab apa?..sebab angah ada kenduri..dan kenduri tu bapak angah yang buat...bukan org lain pun....angah nak citer pasal kucing yang angah tgok time pameran kucing..dekat penang ary tu...nie antara nya....


cantik sangat...



comel kan?


muka macam Garfield


cun la..





wah..comel bangat....cun..

.............................................................................................................................................................................................................................

Sebenarnya kat rumah angah ada banyak kucing..semua comel2..tapi angah x bubuhla gambaq depa kat dala nie..sebab apa..?...sebab nanti depa mati cepat...betui ka?entahlah...asalkan kucing angah sangat comel...Kat rumah ada berpuluh-puluh..kalau korang nak tgok mai ja....kadang2 angah tidor ngn depa...

Comel...

Berkenaan hobi baru angah tu..angah tengah buat Novel...tapi x tau nak bagi tajuk apa...x siap lagi....banyak lagi ynag nak kena buat..tapi insyaAllah..angah akan tunjuk kat blog nie...

Okey..thats all for this morning..morning?entah la..:P

Read more ...