11 Disember 2012

Kreatif la sangat ~

Assalamualaikum dan selamat pagi kawan2..keatif..apa ada pada perkataan itu?haha..kenapa angah nak update pasal benda nie ha?entah la..angah asyik terpikir benda nie ja..

.......................................................................................................................................................................................................................................................................


Angah nie kreatif ke?Entahlah..sebab apa?Kadang2 kalau angah nak bagi kad besday ke,kad hari guru ke,kad perpisahan ke...angah akan buat sendiri...x payah beli2..senang ja...tapi angah rasa angah x la kreatif mana pun...cuma ada satu peristiwa yg buat angah terpikir untuk beberapa minit..

Dekat SOKSEK...ada sorang teacher ni...time tu klas BI...dia suruh kami semua lukis pasal story CATCH US IF YOU CAN....so..angah pun lukis la ngn kawan angah..pastu...tengah lukis tu..dia tanya
Teacher : Khairil,awak pandai melukis jugak,ye?Teacher tgok cantik,awak ni kreatif.

Angah : (apsal pulak teacher nie?) Taklah teacher biasa2 je.

Teacher : Khairil,selain muzik,apa lagi yg awak suka? Teacher tgok awak ada potensi dalam seni lukis ni.

Angah : Teacher,entah la.Saya lukis ni pun untuk teacher jugak.

So..angah terpikir yg masa depan angah mungkin dengan melukis something?..macam best la plak..ada galeri sendiri..dapat duit...time tu angah rasa nak further music....seabb rasa macam benda lain dah x boleh..so baik amik apa yg angah minta...tpi teacher kata cam tu plak..so....hurm..?

......................................................................................................................................................................................................................................................................


org yg kreatif?..macam best..tapi bukan ke kreatif akan dikaitkan dengan seni..?..seni pulak ada banyak...seni muzik?

entahla...x larat nak pikir pasal music..sakit pala lagi ada la...


kreatif?


Kreatif...mungkin angah kreatif dalam macam2 benda...so...tengoklah masa depan...haha...tak sabar rasanya...okehlah thats all for this morning...
Read more ...